dlatego zeby tradycji stalo sie zadosc bedzie pewnie 2:3 Thiem heheI tak już buki zarobione na 3:0, teraz ludzie walą na Delpo.. Dziwna sprawa.
Może inne lodynie róbmy jaj, czekał do 3 seta meczu żeby zażyć leki?
a przed meczem co robił? wpierdalał zimne lody? ????
haha rozwalaja mnie te wszechobecne komenty na temat szkoly ????Na autobus do szkoły dzisiaj czy gdzie?
Za sześć klocków to możesz sie na większe zakupy do Lidla udać, a nie na Hawaje sie wybierasz....Nie no bez jaj. Ja już kupiłem bilety..
Ja teraz wszedłem, spróbowałem i bez problemu się zalogowałem, a co się u Ciebie dzieje?Macie problem z zalogowaniem się na forbet z telefonu?
a to od tego ten kaszelek, coś mu stanęło na migdałkach, i to nie był kłaczek!Dobra, szykuje się przewał chyba, Thiem mocno naciska:
Może inne lody
Ale wywalczył piłkęAldosivi v Velez
over 0.5
@1.72
Przecież brał leki w pierwszym secie i pod koniec drugiego już wyglądał lepiej. Uwaga może cię zaskoczę, ale żeby lek zadziałał potrzeba trochę czasu. Pamiętam kiedyś finał Wawrinka - Nadal, w którym Rafa serwował wolniej niż Radwańska, aż poczuł sie lepiej i Stan też był przez chwilę posrany, bo mial już w głowie wygrany mecz.nie róbmy jaj, czekał do 3 seta meczu żeby zażyć leki?
a przed meczem co robił? wpierdalał zimne lody? ????