wizjaMa ktoś stream do speedwaya?
Chodziło o darmowywizja
http://aliez.me/live/ddfdo7j44554645/Ma ktoś stream do speedwaya?
Co to za słaba oprawe i pytanie w nieodpowiednim dziale?Witam powiedzcie mi panowie czy w meczu koszykowki handicap + 11.5 czy + 10.5 w meczu Litwa - Wlochy typ 2 to znaczy ze Wlosi w przypadku +11.5 ze nie przegraja az 12 punktami dobrze to rozumiem?
(Daje reputke)
kupa sytuacji niewykorzystanych przez Szwedów i dziury w defensywie to efekt tego 3-2. Dziś widzę, Szwedzi na 2 napastników bez wysuniętego Berga. defensywa Białorusii to na poziomie Mołdawii. wg mnie nie będzie tym razem niespodzianki.ktoś oglądał szwedów z bułgarią?
po wynika 3-2 dla bułgarów ciężko mi coś postawić w stronę szwedów
Niewłaściwy temat. Ale handicap +11.5 Litwa - Włochy typ: 2, oznacza, że Włosi nie przegrają więcej niż jedenastoma punktami i wtedy Twój typ wchodzi.Witam powiedzcie mi panowie czy w meczu koszykowki handicap + 11.5 czy + 10.5 w meczu Litwa - Wlochy typ 2 to znaczy ze Wlosi w przypadku +11.5 ze nie przegraja az 12 punktami dobrze to rozumiem?
( Daje reputke )
Czym spowodowane jest przełożenie meczów US Open zaplanowanych na 17:00 na godzinę później? Pogoda słaba?
Z oficjalnej strony, w skrócie z powodu deszczu mecze opóźnione poza głównym kortem, gdzie gra będzie pod dachem. Informacja z godziny 15:35 naszego czasu(As of 9:35 a.m. ET)
Due to the current weather conditions, we will have a delayed start of play for Sunday’s day session, with the exception of Arthur Ashe Stadium. Once the rain stops, we will dry the courts, and play will commence. All matches scheduled for Arthur Ashe Stadium will continue as planned. Thank you for your patience.