Ukraina win bo w tak ważnym meczu trenerek Gruzji jakieś wynalazki tworzy ze składemSpecjalisci od kosza - Gruzja bedzie odrabiac? Przed meczem niby tacy faworyci i polecaliscie?
tego co tu bardzo mocno się poleca, nawet nie warto ruszaćSpecjalisci od kosza - Gruzja bedzie odrabiac? Przed meczem niby tacy faworyci i polecaliscie?
Sevastova często się pali psychicznie, po drugiej stronie siatki wielka Maria, kort centralny i czy jej głowa to wytrzyma. Jeżeli chodzi o umiejętności to jak najbardziej seta powinna ugrać tylko u niej ważniejsza jest psychikaAnastasija Sevastova wygra seta @1.75
Co sądzicie o tym?
Chorwacja - Kosowo, Chorwacja -1.5 @ 2.25 forBET
Boisko fatalne... słabo wyglądali dziś Chorwaci
pobrane wcześniej poelcamUkraina WIN @ 2,70
Łatwo,nie będzie,ale Ukraina tu bez 4 najlepszych zawodników przyjechała....Pobrałem po kursie 2,4. Jak zwykle masz nosa ???? Już tylko 5pkt. Kurs spadł do 1,69. Czekamy
Ja oglądam ten mecz i Ukraina wygląda naprawdę nieźle. Według mnie wygrają ten mecz.Łatwo,nie będzie,ale Ukraina tu bez 4 najlepszych zawodników przyjechała....
Też oglądam. Gruzja miała dobry okres, teraz fakt, wyrównany meczJa oglądam ten mecz i Ukraina wygląda naprawdę nieźle. Według mnie wygrają ten mecz.
Ukraina, takim składem,a i tak ich pocisnie.Ja oglądam ten mecz i Ukraina wygląda naprawdę nieźle. Według mnie wygrają ten mecz.