>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
L 0

luminosity

Użytkownik
O co w tym biega? Nie wczytywałem się ale widzę, że coś więcej wiesz to opowiedz ????
Generalnie kumpel mi to polecil. Jest to firma zarejestrowana w UK. Ma swoj oddzial tez w Niemczech, byli w Polsce. Wplacasz im np 5000zl, oni zarabiaja na rynku transferowym i po miesiacu dostajesz zwrot np. 6000-6500zl. Z tego co widze dzialaja w niszowych ligach. Jacys zawodnicy z afryki (no nejmy) i transfeowanie ich do europy do klubow typu 3 liga wloska
tu jest ice spot tv:

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Tomek80, myslisz ze Alska da rade z Meraclo?? Alaska walczy o &quot;8&quot;, bedzie meralco zalezało?? No ale z drugiej strony wzmocnienie w postaci Ocampo?? Kusi ta Alaska. Chyba ze jakis under??
Pozdrawiam
Sorki,ale ostatnio mało sprawdzam,Ocampo z tnt przeszedł do Alaski?
Ja chyba pogram,ale pewności to nie mam, oni przegrać już nie mogą.

pawkuc 150

pawkuc

Użytkownik
Sorki,ale ostatnio mało sprawdzam,Ocampo z tnt przeszedł do Alaski?
Ja chyba pogram,ale pewności to nie mam, oni przegrać już nie mogą.
no własnie, czy Meraclo bedzie az tak bardzo zalezalo na zwyciestwie?? chociaz na pewno beda chcieli byc jak najwyzej. Zostaly im pozniej mecze z Global i Beerman.
Chyba zaryzykuje
Alaska 2.98 na zwyciestwo, ale poczekam jeszcze na linie. Bo to raczej under&#39;owe druzyny.

O 4

ojej

Użytkownik
radzę uważać to jest zwykła piramida, a zarobią tylko ci którzy to założyli
o ile ich wcześniej nie pozamykają ????
jak to kazda piramida finansowa jest okres gdzie mozna zarobic, bo przeciez musza sciagnac duza liczbe osob, a wyczuc kiedy bedzie okres przed maxem i pieniadze zaczna znikac to ciezka sprawa ;p

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
no własnie, czy Meraclo bedzie az tak bardzo zalezalo na zwyciestwie?? chociaz na pewno beda chcieli byc jak najwyzej. Zostaly im pozniej mecze z Global i Beerman.
Chyba zaryzykuje
Alaska 2.98 na zwyciestwo, ale poczekam jeszcze na linie. Bo to raczej under&#39;owe druzyny.
Ja zagralem po 3,50,raczej Meralco nie odpuści.
Racja przeciwko Meralco nie gra się overov bo z Alaską to już różnie bywa.

dracond 107,5K

dracond

Użytkownik
Jak taka babka jest poza TOP100? Przecież ona gra bardzo dobrze...
Kto?! Fett?! Wiesz ile ja kuponów na niej uwaliłem? Jak wygrane mecze kopała w najlepszym stylu kobiecego tenisa... Ranking nie gra, ale jak się chce mieć wysoki to trzeba grać regularnie, a ona nie jest ani trochę regularna

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Kto?! Fett?! Wiesz ile ja kuponów na niej uwaliłem? Jak wygrane mecze kopała w najlepszym stylu kobiecego tenisa... Ranking nie gra, ale jak się chce mieć wysoki to trzeba grać regularnie, a ona nie jest ani trochę regularna
To racja, trzeba być regularnym, ale jestem pod wrażeniem jej gry. Świetnie kątowo, solidny serwis, w dodatku zawsze offens, a i w defensywie dobrze gra.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom