L
0
luminosity
Użytkownik
Ale Slessor pedzi po mecz, mamy 3:1 i idzie po 5 frejma rowno ! Mam nadzieje, ze pograne
Bublik to bierze raczej, grać na Istomina to głupota odpadł prawie w poprzedniej rundzie z młodziakiemto podpinam się pod Teda i daje Donskoy + Istomin
moze cos wejdzie
powodzenia panowie !
Wiecie coś o czym ja nie wiem? Komentuję tutaj namiętnie ten mecz, a może tam jest jakaś ustawka albo kukushin ma ukryte złamanie albo co? Powiedzcie coś bo ja tu się stresuje, że mi ako płynie, a moze to jest izi i powinien sie rozsiasc na fotelu z cygarem w ustach?G.Pella mecz @8.00 b365
Wszystko się zgadza, tylko boję się o to, żę kukushin strasznie pogonił pelle po korcie i zaraz może zbierać żniwa tego, że pella nie bedzie miał plucJa po prostu wierzę w Pelle, bardzo lubię tego tenisistę i wiem, że on się raczej nie poddaje. A Kukuszkina znam z tej strony że potrafi za bardzi unieść się po udanych akcjach, gorączkuje się i potem wali po autach, ale zobaczymy no
Zobaczymy jak to będzie, najbardziej szkoda tego 2 seta, bo już pewnie byłoby pozamiataneWszystko się zgadza, tylko boję się o to, żę kukushin strasznie pogonił pelle po korcie i zaraz może zbierać żniwa tego, że pella nie bedzie miał pluc
????Nina,Stojanovic 2 set @ 2.45
Pella nie ma zadnych szans stracił cały tajming po tym 2 secie przegranym b pechowo. Odpalaj cygaro.Wiecie coś o czym ja nie wiem? Komentuję tutaj namiętnie ten mecz, a może tam jest jakaś ustawka albo kukushin ma ukryte złamanie albo co? Powiedzcie coś bo ja tu się stresuje, że mi ako płynie, a moze to jest izi i powinien sie rozsiasc na fotelu z cygarem w ustach?
Jak ten over Ci nie siądzie to będę w szoku, tam idą akcja za akcje ????Semen Padang-Bhayangkara
over 2.5
@2.10
Bhayangkara/X
@2.20
po cichu widzę, tam łamańca, także na ostrożnie ????Jak ten over Ci nie siądzie to będę w szoku, tam idą akcja za akcje ????