dracond
Użytkownik
Dziękuję bardzo ???? Reputka poszła ????Adamczak/Sanders pewniaczek na rano. Mertens juz skonczyła przygode z tym turniejem
Krunic do gry czy zdecydowanie nie tykać?
E: Ok widzę, że nie tykać
Dziękuję bardzo ???? Reputka poszła ????Adamczak/Sanders pewniaczek na rano. Mertens juz skonczyła przygode z tym turniejem
ATP_Open chyba tam gra jako jedyny z tego co kojarzęKtoś tu ostatnio podawał buka 5dimes jako tego w którym można jeszcze grać, są tam wpłaty przez paysafe i wypłaty na Skrill?? Albo jakiś inny z taką opcją w którym gracie? Dajcie znać na priv lub tutaj.
Zang Anda mecz @2.9 - cos czuje ze faila walnie Doherty
Wyjść, wyszli, ale Anderson na zagrywce pozamiatał i z *16:15 zrobił *23:15 ????o mamo Francja???? oni w ogóle wyszli na 2 seta ????
Chyba CI się waluty pomyliły. 1 BTC to aktualnie 12tys PLNNa cloudbet są kursy gorsze niż w forbecie, patrząc na spadek Bitcoina wczoraj (4000 pln) i to co się dzieje w chinach to mocno odradzam
BTC samo w sobie już jest objęte potężnym ryzykiem kursowym(tak jak każda kryptowaluta)....... przed wczoraj był po 16000 (spadek w nawiasie 4000).
Sport tvp plGdzie oglądacie tą Fett?
Wtyczka Sportzone.Gdzie oglądacie tą Fett?
Nie wiem czemu, ale nie mogę u siebie zainstalować tej wtyczki...Wtyczka Sportzone.
http://uploadfile.pl/pokaz/1208808---fphc.htmlNie wiem czemu, ale nie mogę u siebie zainstalować tej wtyczki...