ja bym tym tenisistom płacił po 500 zł za mecz to każdy by zapierdala. ..cervantes pajac dnia
Padłem....ja bym tym tenisistom płacił po 500 zł za mecz to każdy by zapierdala. ..
HahaPadłem....
no wykrakałem 1-0 ...Panowie poratuje ktoś streamem w hd do Porto? zamykają ako i aż bym spojrzał na tych pajaców co robią, płacę reputką !
Co z tym zbożem za Williams?DelPo 3-0 i 100 postów o tym, przekonywanie kazdego kto ma inne zdanie, dzisiaj z Litwą widzę podobnie poszalał "jedyny spec od kosza na forum" jak to siebie określił ; ] Po tych 2 typach powinieneś chłopie podać się do dymisji ; )
Finał US Open 2 Amerykanki graja i myslisz ze to sie ma skonczyc w 2 setach> ? Nie wydaje mi sie show musi trwac...Ta Keys jest dretwa jak nie wiem co i wygląda jak jakoś przerośnięty gryzoń, strasznie ochydna ...!
Ona jest rudą murzynka , rodzice mieszani , takie związki powinny być zakazane !
2,92 na Stephens w finale? Ktoś sobie robi jaja czy Keys tak znakomicie zagrała z Coco? Nie ogladałem drugiego połfinału, ale jak dla mnie ten kurs to gruba przesada.
hahahaahahahahaTa Keys jest dretwa jak nie wiem co i wygląda jak jakoś przerośnięty gryzoń, strasznie ochydna ...!
Ona jest rudą murzynka , rodzice mieszani , takie związki powinny być zakazane !