applause
Użytkownik
napisałem ci w dziale że gówno się znasz na tenisie i nie wiem czemu dalej go grasz a potem narzekaszKeys rób 2-0
napisałem ci w dziale że gówno się znasz na tenisie i nie wiem czemu dalej go grasz a potem narzekaszKeys rób 2-0
Co takiego napisałeś? Dwa pytania? ????Stephens zgodnie z planem, tak jak pisałem w dziale 2 dni temu:
Jestem najlepszym typerem tenisa w kraju!napisałem ci w dziale że gówno się znasz na tenisie i nie wiem czemu dalej go grasz a potem narzekasz
Niestety nie dojechaliPartizan Belgrade - Mladost Lucani
Bet365
4 gol Partizan Belgrade @ 1.72
Partizan cały czas ciśnie
Co ma na celu taki post? Każdy ma prawo się pomylić, zwłaszcza typując WTA Rafciu. No chyba, ze Ty wszystko trafiasz to gratsy.Co z tym zbożem za Williams?
To już nawet śmieszne nie jest...Jestem najlepszym typerem tenisa w kraju!
Ona po prostu tak gra jak jest zdenerwowana. Taką ją właśnie kojarzyłem zawsze, dlatego te jej wyniki ostatnie coś mnie dziwiły. Ten wyrzucony wolej teraz... W głowie tam się gotuje na maksa pewnie.Keys drugi set @1,82
Ona nie może popełniać tylu niewymuszonych.
Przecież to lewe drewno, piłki przez środek nie umie zagraćOna po prostu tak gra jak jest zdenerwowana. Taką ją właśnie kojarzyłem zawsze, dlatego te jej wyniki ostatnie coś mnie dziwiły. Ten wyrzucony wolej teraz... W głowie tam się gotuje na maksa pewnie.
Stary, to Mineiro już się skonczylo i niestety nie dali rady pomimo tej przewagi.Mineiro 3,5
przewaga 2 zawodnikow
To już nawet śmieszne nie jest...
No szok, bo gra fatalnie. Wiem, że często zawalała mecze, ale tutaj wyglądała pewnie na korcie. Mental zawiódł.Ona po prostu tak gra jak jest zdenerwowana. Taką ją właśnie kojarzyłem zawsze, dlatego te jej wyniki ostatnie coś mnie dziwiły. Ten wyrzucony wolej teraz... W głowie tam się gotuje na maksa pewnie.