D
14
Pewność siebie będąc twarzą w twarz naprzeciw siebie, a pewność siebie pisząc bzdety zza monitora to dwie różne rzeczy także tego...Halo, zluzujcie majty...
Nasz naród strasznie nie lubi ludzi pewnych siebie, bo od razu ich szufladkuje się jako pajaców...
Druga mapa to mirage, grali na niej wczoraj, 16:4 dla KinguinCLG wygra 2:0 @2,90 STS (CS:GO) nie rozumiem kursu, Kinguin nic nie gra
Na twichu pisze, że to jest mapa Kinguin dlatego typowałem 2:0, ja pograłem moje ryzykoDruga mapa to mirage, grali na niej wczoraj, 16:4 dla Kinguin
1. CLG removed NukeNa twichu pisze, że to jest mapa Kinguin dlatego typowałem 2:0, ja pograłem moje ryzyko
Dzięki, ale nadal podtrzymuję ryzyko ????1. CLG removed Nuke
2. Kinguin removed Cache
3. CLG picked Train
4. Kinguin picked Mirage
5. CLG removed Inferno
6. Kinguin removed Cobblestone
7. Overpass was left over
Pytałeś skąd ten kurs, to Ci wyjaśniłemDzięki, ale nadal podtrzymuję ryzyko ????
w 1xbet nie gram już od kiedy nie można wypłacać na skrill, ale ty dalej jak zacięta płyta, jak tam twoja Litwa. Miała wygrac +20. Chyba jutro zamiast o 9 po kase do sts to w kolejce do providenta albo innego bociana się ustawisz.
Druga sprawa co musiałeś nawywijac że ci nie chcieli konta u ruskich zweryfikowac, pewnie multikonta albo na innych członków rodziny i cie rozgryźli
cięzkie pytanie, może zainwestuję w jakieś obligację żeby na starość mieć za co grać jak emerytur nie będzieJest pan szczesliwym zwyciezca. Co pan zrobi z wygrana 8.30 zl?