pszemo
Użytkownik
koszykowkaa
Pierwszy punkt zdobyty.
Pierwszy punkt zdobyty.
Ma 1 pktMa 0 pkt?
A tu masz jakiś znawocow koszykówki afrykańskiej? Tu w ogóle jestem tylko ja od koszykówkipytanie do znawców koszykówki afrykańskiej Egipt jest taki słaby czy Senegal to jakaś potęga że ich tak jadą?
Maestro, no styl pisania jak Zarzeczny, ale pamiętaj Pablito był jedenA tu masz jakiś znawocow koszykówki afrykańskiej? Tu w ogóle jestem tylko ja od koszykówki
Zadałeś takie pytanie, że głowa mała, kto się czymś takim interesuję...
Słabo, szykują się na SportingOlympiakos 2,5
chomik ile jeszcze kont założysz? to już sie nudne robi weź sobie znajdz inne zajęcieA tu masz jakiś znawocow koszykówki afrykańskiej? Tu w ogóle jestem tylko ja od koszykówki
Uhu,no to czekamy na jakieś grube kursy ????A tu masz jakiś znawocow koszykówki afrykańskiej? Tu w ogóle jestem tylko ja od koszykówki
Dawno mnie tu nie było, co to za pajac?A tu masz jakiś znawocow koszykówki afrykańskiej? Tu w ogóle jestem tylko ja od koszykówki
Znafca jest tylko jeden,chomik,czy jak mu tam.pytanie do znawców koszykówki afrykańskiej Egipt jest taki słaby czy Senegal to jakaś potęga że ich tak jadą?
chomik ile jeszcze kont założysz? to już sie nudne robi weź sobie znajdz inne zajęcie
Jest pan szczesliwym zwyciezca. Co pan zrobi z wygrana 8.30 zl?Forumkowy zaklad
koszykowkaa to Chomik:
Tak: @ 1.083
Nie @ 7
Limit 100 zl na zaklad
hltv.orgCo z tym cs'em ska ogarnie teraz 2 mapy? jakie mapy graja?