Mądrze prawisz. Nie wyżyjesz z tego, a i czasu sporo zmarnujesz i na zdrowiu jedynie podupadniesz (siedzenie przy kompie). Co do roweru, ja planuje zakup na przyszly sezon, bo sie wkrecilem juz lekko. Dobra decyzja.Chyba nie. Już mnie nie ciągnie do hazardu. Jakby samo mi przeszło.
Kupiłem sobie rower niedawno, zacząłem z powrotem grać w tenisa... Już coraz mniej mnie to rajcuje. Zresztą nie oszukujmy się jak wszędzie tak i w bukmacherce są momenty lepsze i gorsze. Jak jest coraz więcej gorszych to należy chyba przestać.
I tak bez niczego sobie Skrill do nich wpłaca i przyjmuje?Kolega u góry się myli, jest sbobet - renomowany azjatycki bukmacher
Na City z Liverpoolem to samo moim zdaniem, podobna sytuacja.Arsenal gra ostatnio piach nieziemski, a kurs na nich 1.36 na mecz z Bournemouth xd
o panie ???? do finiszu daleko z jak z mekki do medyny ????2:1 Gambit, aczkolwiek nie chwalmy dnia ...
Panowie piszcie sobie takie sprawy na priv bo zaraz wszystko wam poblokuja..A wyplaty na Skrill ile trwaja?
wg statystyk 53,4% dla CT, ale przy tych zespołach trudno powiedzieć ???? żaden wynik w HT mnie nie zdziwiTo jest mapa tt czy ct badziej?
bo1ejj bo zwątpiłem to jest BO1 czy BO3?