>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Brajany już nic nie zrobią bo nie mają siły już po prostu. Mieli wygrać w dwóch setach. Nie zrobili tego, przegrają 1:2

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Wiem tylko, że Gambit-SK to totalny nobet, nie wiem które SK obejrzymy, to z drugiej połowy meczu robi 16-12 z Gambit, to z pierwszej robi 4-16 z tak strzelającymi Kazachami ????
Ja pobieram Gambit jak będzie kurs @2 w górę

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
wlozysz nie raz sluchajac innych ktorzy zachwalaja swoje kursy 1.3czy 1.5 jako mecze nie do przegrania ???? a czy wyjmiesz to inna sprawa..
jeszcze walcza to je sport, maly lopezik na serwisie to pewnie sie skonczy breakem

witek_1 587

witek_1

Użytkownik
wlozysz nie raz sluchajac innych ktorzy zachwalaja swoje kursy 1.3czy 1.5 jako mecze nie do przegrania ???? a czy wyjmiesz to inna sprawa.
A najcześciej Ci typujący tego nie grają ???? Najlepiej nie wariować ze stawkami, to tylko sport

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Jest typ dla mnie ???? SK - Gambit over 26,5 rund @1.95
16:11 załatwia sprawę ???? SK jak widać tanio meczu nie oddaje

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Na jutro PSG + Zagłębie @1.89 . Czy kursy rzędu 1.10 lepiej nie ruszać ?
Dla mnie bezsensowne jest ruszanie takich meczów, bo czysty win to śmieszny kurs a i overy nie zachęcają. Ale to tylko moja opinia, może coś w rożnych można wyhaczyć albo w kartkach ????
Obie połowy powyżej 1.5 fajnie wygląda na singla, ale znowu PSG niekoniecznie lubi strzelać w pierwszej połowie ????

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Kurde jakby Teraz serwował mały Lopezik to jeszcze byłyby nadzieję, a tak ta menda Feliciano się skoncentruje i to skończy...
:p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom