waldemar629
Użytkownik
A do werfikacji czego zadali i jaka metoda wyplacales?Nie powinni, też zagrałem kiedyś za ten freebet, wygrałem 230zł i od razu, po weryfikacji, bezproblemowo w dwa dni miałem pieniądze na koncie
A do werfikacji czego zadali i jaka metoda wyplacales?Nie powinni, też zagrałem kiedyś za ten freebet, wygrałem 230zł i od razu, po weryfikacji, bezproblemowo w dwa dni miałem pieniądze na koncie
Jak Fedex poleci to z automatu puchar leci do Nadala.Ktoś mówił tam o Andersonie. Z tak dysponowanym Del Potro nie miałby szans.
Ale Nadal też nie gra jakoś pewnie.Jak Fedex poleci to z automatu puchar leci do Nadala.
Ale ten komentator Polski na eurosporcie mnie irytuje, ten starszy. Widać postawił na Federrera, zero emocji przy bp dla Delpo - co to ma być?
(16-5)ESL Pro League Season 6 North America
Immortals - C9
Immortals wygra pierwsza mape (inferno) @2.19
stream:
Ta. Oddał mu seta na Wielkim Szlemie, bo ma za dużo siły na mecz z Nadalem ;Dno tak Fedex oddał seta Juanowi po prostu zeby była namiastka walki . teraz bedą 3 szybkie sety
Glownie boks z racji ze od 6 roku zycia jestem w "temacie" oraz uprawialem ok 12 lat.palemki Ty tylko grasz CS'a, czy coś jeszcze ruszasz? Fajnie Ci te typy wchodzą na cs'ka.
przeciez ten mecz potrwa jeszcze ze 40-50 min nie ma długich wymian . nFedex wiedział ze Del potro nie ma mu czym zagrozicTa. Oddał mu seta na Wielkim Szlemie, bo ma za dużo siły na mecz z Nadalem ;D