Dlaczego nie ?
czy to jest wogóle mozliwe zeby on zagrał gorzej niz na poczatku z Thiemem ?? nie wiem..Delpo grał mniej niz nic wtedy . i jesli naprawde miał wirusa to był pewnie powod dla ktorego tak grał wtedy.mysle ze Delpo wie o co gra bronił meczowe z Thiemem to daje niesamowitego kopa pewnosci siebie . czy ktos przegladał media i wie cos o stanie zdrowia Delpo? chodzi mi o tego wirusa?Jak Del Potro zagra tak jak na początku z Thiemem to Fedex nie da mu podłapać się pod rytm i łatwo wygra. Kluczowe pytanie o dyspozycję Juana.
Haha kolego, myślisz, że jedyny powód, dlaczego tak uważam, to to, że tak obstawiłem? ???? ???? Kanepi z meczu na mecz słabiutko kondycyjnie, miała wcześniej długą przerwę. Nie wiem, czy oglądałeś mecz Kanepi z Kasatkiną i Madison ze Switoliną, ale to zupełnie dwie różne bajki. Jak dla mnie szybciutkie 2:0Tak pisze, bo obstawił Ja zagrałem na czutke win Kanepi i dodatkowo za mniejszą stawkę DW 2:0 Kanepi.
no nie wiem Donati ogral ostatnio miszcza paletki niejakiego Janowicza.Na jutro jeszcze Vatutin A. po kursie 2.10 jak złoto
Oceniam, analizuje i szukam value. Takie typy proponuje ????no nie wiem Donati ogral ostatnio miszcza paletki niejakiego Janowicza.
ogladales ich czy tak strelasz spadkami kursow?
....Nie zrozumieli ironii20000? a w jakiej walucie ? kolumbijski pesos ???? ? no to ja chyba zagram tez secika Delpo bo to były straszne nudy dzisaj Nadal z Rublevem zero emocji i nie ma bata zeby tak samo Roger z Delpo przynudzili
Będzie faktycznie 2:0. Chyba, że nagle zacznie nie trafiać w kort. Przede wszystkim ma lepszy serwis od Kanepi.Keys pierwszy set bez niespodzianek, szybko poszło ????