No już w ostatnim meczu Kanapi zobaczyłem u niej zmęczenie natłokiem meczów. I dzisiaj też to wychodziBędzie faktycznie 2:0. Chyba, że nagle zacznie nie trafiać w kort. Przede wszystkim ma lepszy serwis od Kanepi.
dupaW meczu Goias over 1.5 gola 2.0
Weryfikacja skrilla trwa 5 min Jak chcesz ze skrillem grać to małe pole manewru sbobet oraz betrally ale tego drugiego nie testowałem. Natomiast wiekszość gra depozyt/wypłata na karte visa/mastercard w unibecie, expekcie, 1xbet (ale tutaj dużych sum nie wpłacaj bo niewiadomo nigdy ???? ), jesli sporty amerykanskie to the greek oraz 5dimesA jakiego buka polecasz? Póki co nie mam netsellera, a skrill niezweryfikowany do dzisiaj.
Mi sie nawet ten okryty zla slawa LSbet spodobowal w sumie to oprawa graficzna do dupy kontakt nie najlepszy ale do zabawy jest ciekawa bogata oferta. A jak z wyplatami to sie okaze pewnie beda kombinowac bo nawet depozytu nie zrobilem tylko z tego ich freebetu
Przeniesienie się na innego buka zajmuje około 10 minut ???? Czym szybciej tym lepiej
Nie powinni, też zagrałem kiedyś za ten freebet, wygrałem 230zł i od razu, po weryfikacji, bezproblemowo w dwa dni miałem pieniądze na koncieMi sie nawet ten okryty zla slawa LSbet spodobowal w sumie to oprawa graficzna do dupy kontakt nie najlepszy ale do zabawy jest ciekawa bogata oferta. A jak z wyplatami to sie okaze pewnie beda kombinowac bo nawet depozytu nie zrobilem tylko z tego ich freebetu
dołączam się do pytania ... ?Na unibecie chcą tylko do weryfikacji skan dowodu osobistego czy coś więcej?