To juz niestety inna bajka wiadomo ze kilka meczy sie trafi zacietych 5 setowych jak na tyle spotkan no ale przynajmniej dzis pogoda dobra wczoraj mi Karlovica i Switoline zblokowal deszcz
dobra pozdrawiam grających, zostaje notorycznie wyrzucany z forum po każdym wejsciu na strone, mam nadzieje, że jeszcze ktoś wyzszą rangą odpisze mi na tego posta, kopał się nie będę szkoda tylko, że nikt nie powie tego wprost a nie jakieś dziwne akcje, życzę wszystkim wysokich wygranych.
wracając do wcześniejszego posta obiecuje poprawe, nowe forum nowe szanse. Czasami często zdarzyło mi sie napisać coś nie w porządku, zdaje sobie z tego sprawe,
Gdzie dziś widzicie over 3.5 seta na US Open? Berdych, Taro, Dolgopolov, Bagieta, Cuevas, Brown, Donaldson, Edmund o tych meczach myślałem. Jakieś sugestie?
pezio ?
W sumie to we wszystkich, które wymieniłeś over 3,5 seta możliwy ???? Brown, Edmund, Bagieta - tutaj najpewniej myślę, ale reszta też w miarę, pewnie największy kurs będzie na to u Berdycha, a Harrison może powalczyć.
Panowie - Isner, Svitolina, Karlović ogarną? Mam to na kuponie z Bułgarią i Włochami, wydaje się chyba izi? Macie jakiś pewny typ na dzisiaj z tenisa, kurs ~1.15?