>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

US Open 2017 - turniej główny

Status
Zamknięty.
T 143

tdulko

Użytkownik
Jezeli korty sa troche wolniejsze niz rok temu to oczywiscie lepiej dla Gavrilowej.
Ale do Singapuru to bym nie porownywal bo to nie chce ssac z palca za bardzo.
Moje trzy grosze.

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
29.08.2017 18.30 Allertova - Peterson typ Allertova kurs 2.01 Fortuna

Szukałem czegoś ciekawego w turnieju kobiecym, ale ciężko na coś sie zdecydować dlatego zdecydowałem się na jutrzejszy mecz Czeszki Allertowej z Peterson. Moim zdaniem Czeszka powinna to spotkanie wygrać. Peterson preferuje grę na kortach ziemnych zresztą Czeszka podobnie. Jednak Allertowa na hardzie też daje radę w roku 2015 jedyny finał przegrany z Jankovic. Poza tym 5 wygranych ITF na nawierzchni twardej. Nie wiem dlaczego bukmacherzy lekko faworyzują Szwedkę ja jednak gram na Allertovą.

G 17

gonicpieniadz

Użytkownik
Jezeli korty sa troche wolniejsze niz rok temu to oczywiscie lepiej dla Gavrilowej.
Ale do Singapuru to bym nie porownywal bo to nie chce ssac z palca za bardzo.
Moje trzy grosze.
W ogóle nie wiem o co Ci chodzi i co chciałeś przekazać
Zadałem dwa oddzielne pytania, czy w Singapurze tak było? Tak jak ja pisałem ?
Druga sprawa to czy pomoże np zawodnikom typu Cibulkova jak w owym Singapurze?

bodizo 350

bodizo

Użytkownik
Panowie zajmijcie się pisaniem o meczach a nie o tym czy korty sa wolniejsze i o Cibulkovej mam 3 mecze gdzie moga byc wyniki inne niz wskazuja na to kursy wystawione przez bukmacherów.
1.Davis-Kenin 2 2.48
Mecz dwóch Amerykanek.Widzialem pare meczow Davis i ostatnio dostaje baty od kazdego.Zwlaszcza ostatni mecz z Bouchard pokazuje ze jest daleka od formy.Slabo trzymala serwis.Kenin ostatnio tez nie za dobrze ale wygrala pare akcji.Umie trzymac serwic a takze przelamac rywalke.Moze mniej waznym wyznacznikiem jest tutaj wzrost Davis kolo 1,55m-1,57m Kenin 1,70m i jak teraz jest ten niezwykle wysoki koziol to Davis moze miec problemy z odbiciem i tez bieganiem z tym wzrostem.Jak ogladalem to jak serwis jej siedzi to moze byc gorzej jest jak juz nie zaczyna trafiac to wtedy potrafi przegrac.
2.Watson-Cornet 1 2.34
Bylem troche zaskoczony tymi kursami.Watson pokazala na Wimbledonie ze umie grac i ma sile i dobry serwis.Serwis Cornet tez nie jest zly ale nie zawsze.Najwazniejsze jest ze Watson jest zawodniczka myslaca potrafi zagrac skrot albo cos i najwazniejsze nie gotuje sie a jak Cornet juz sie zagotuje to wtedy wyrzuca wszystko i przegrywa.
3.Martincova-Garcia 1. 4.25
Tutaj jest duzy kurs wiec byla by to mala niespodzianka.Garcia ostatnio nie jest w najwyzej formie.Wiemy ze to dobra deblistka ale serwis nie jest jej najlepsza rzecz.Martincova potrafi trzymac serwis jak i lamac rywalke jest juz obeznana z kortami i wie jak sie pilka zachowuje i wszystko.
Wysokich lotow ????

chyczy 82,5K

chyczy

Użytkownik
Zheng +4.5 vs Van Uytanck @1.7
Hit czy *****? Oglądałem na New Haven i ładnie trzymała serwisy, więc linia powinna wejść gładko, jednak nie wiem czy walkover był oddany z racji tego, żeby nie przemęczyć się po 3 setówce z Linette, czy jakiś uraz? Ktoś coś?

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Wyjec syberyjski +1.5 seta @1.66
Wyjec syberyjski win @2.69

Dużo zostało napisane, zgadzam się z wieloma osobami, że Halep nie potrafi sobie radzić w kluczowych spotkaniach, czy to finał FO z Ostapenko, czy to dwie możliwości wskoczenia na 1 miejsce w rankingu. W pierwszej rundzie trafiła najgorzej jak mogła, bo na powracającą po pauzie spowodowanej dopingiem Sharapovą, która ewidentnie od dłuższego czasu szykowała się właśnie na ten turniej. Rumunka nie potrafi grać z Rosjanką, bilans 0:6 mówi sam za siebie. Oczywiście faworytką zawodniczka zajmująca 2 miejsce w rankingu WTA, bo forma wyjca to jedna wielka niewiadoma, ale właśnie już wspominana wielokrotnie kompromitująca porażka Halep z Muguruza mówi nam wszystko - jeśli przyciśnie się Halep do ściany, zagra ofensywnie z niewielką ilością niewymuszonych błędów to można z nią wygrać. Oczywiście Sharapovej pewnie jeszcze daleko do Muguruzy, ale potrafi grać ze swoją dzisiejszą rywalką, więc kto wie, może i dzisiaj pożegnamy wysoko rozstawioną zawodniczkę...

Otrzymane punkty reputacji: +3
pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Zhuk v Putintseva 1 @2,16 ⛔ Pinnacle
Zhuk to talencik, zwyciężczyni juniorskiego Wimbledonu. Ma potencjał i predyspozycje do gry na szybkich nawierzchniach. Uderza płasko, często tuż po koźle. W tym sezonie 26/9. Przeszła kwalifikacje bez straty seta, a więc korty na US Open jej odpowiadają. Putintseva ostatni mecz to rowerek od Cornet, na twardych kortach w tym sezonie gra słabo. Bardzo emocjonalnie reagująca tenisistka, ma charakter, jednak kiedy nie idzie, ten jej rytm się zaburza, pojawiają się proste błędy. Zhuk zapewne sama będzie szukać winnerów, często atakować słaby serwis Putintsevej. Dałbym Rosjance tak 60 procent, jest w formie, lubi grać na twardych kortach, a rywalka nie jest w najwyższej dyspozycji. Taki kurs zatem jest dla mnie dużym value.

A 0

archi86

Użytkownik
choćby na putane był kurs 1.01 a na rywalkę 10.0 to zawsze gram przeciwko tej zapatrzonej w sobie ignorantki ;/ Zhuk bardzo dobry typ

massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Przypomne Ci ten tekst jak Halep wyrzuci z turnieju Sharapova. 2 metry mułu dobre..
Nie pisałbym tego posta gdybyś tak się nie przemądrzał,miałem rację.
Maria wyrzuciła numer dwa kobiecego tenisa w pierwszej rundzie us open. Konta też wczoraj odpadła,w męskim tenisie naprawdę rzadko się zdarza ze dwóch zawodników z top10 odpada już w pierwszej rundzie a u kobiet to norma.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Radwanska A. - Martic P. 4,30@ Pinnacle
Zacznijmy od tego że ten mecz będzie na korcie nr 10. Nie pamiętam kiedy ostatnio Polka grała na tak odległym korcie, to tylko pokazuje ile znaczy obecnie w tenisie. Forma dramatyczna. Oglądałem ją z Bouchard i cały mecz wyglądała słabo i gdyby nie tragiczna forma Kanadyjki to spokojnie by ją pokonała. Na przeciwko jej odrodzona Martic która od FO ma dobrą formę, a przedewszystkim jest regularna. Aga na pewno w tym meczu nie będzie mieć łatwo. Z Bouchard bez formy ( mało powiedziane ) wygrała ledwo to z Martic z świetną formą nie zdziwię się że przegra tym bardziej że podczas swoich 13 krotnych występów w Nowym Jorku ani razu nie dotarła do ćwierćfinału. Także ta ziemia w przeciwieństwie do pozostałych szlemów w Paryżu, Londynu czy Melbourne nie jest dla niej przyjazna. Po takim kursie ewidentnie warto.
E: Prognozy na dziś nie są optymistyczne, ma lać cały dzień, także niewiadomo ile dziś meczów zostanie rozegranych.

G 17

gonicpieniadz

Użytkownik
Tyle że dziś gramy na nawierzchni Radwy i trzeci raz Martic nie przyfarci. Nie bez powodu jest @ 1.22 na Radwe , a mecz z Bouchard był na wysokim poziomie. Zaklamujesz rzeczywistość

T 8,9K

trema11

Użytkownik
Witam.
Jeśli chodzi o mecz Agnieszki Radwanskiej to wygrać go wygra ale myślę że łatwo nie będzie i jakiś handicap gemowy można zagrać.
W sumie to tylko WTA.
Wszystko może się zdarzyć.

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Krunic - Tomljanovic 2 @2,57 ⛔ / Tomljanovic +3,5 gemy @1,95 ⛔ 1xbet
Gdyby Krunic nie pokonała w pierwszej rundzie Konty, a jakąś kwalifikantkę kursy byłyby tutaj równe. Prawda jest taka, że Jo Konta zagrała słabiutki mecz, psuła wiele piłek - nie umniejszając Krunic. Dostrzegam tu spore value, ok. 26%. Chorwacka tenisistka miała problemy zdrowotne, kontuzje ramienia. Wygrała 2-0 z Larsson więc liczę, że jest już w pełni sił. Potencjał jakim dysponuje jest ogromny - zwłaszcza na szybkich kortach. Luba Nicka Kyrgiosa, aktualna lub nie bo ostatnio były grane dramy w ich związku, lubi grać ofensywnie, dobrze serwuje. Krunic ma braki na bekhendzie, często odgrywa slice&#39;m, klasyczny bh przypomina stylem Samanthe Stosur, grany sztywno, pasywny. Alexandra miała swój dzień, trafiła na gorszą formę Konty, jednak uważam, że nie utrzyma stabilności uderzeń na korcie i zostanie zdominowana przez agresywnie grającą Tomljanovic.

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Bouchard - Rodina 1 @1,38 ⛔ 1xbet
Sam jestem nieco zdziwiony, że gram na Genie, jednak uważam, że w końcu podejdzie do meczu na poważnie. Dodatkowym plusem jest fakt, że zagrają na Arthur Ashe Stadium (swoją drogą trochę kuriozalne, że to akurat Bouchard i Rodina wyznaczono na centralny). Rodina nie jest w formie, słabe statsy, tenis Rosjanki niczym się nie wyróżnia.
Radwańska - Martic 1 @1,30 ✅ 1xbet
Radwańska - kolejny bet, który jeszcze kilka dni temu uważałem za bezsensowny. Tyle, że Martic to rywalka, z którą nasza tenisistka, jak i inne prezentujące styl &#39;junk ball&#39; czy &#39;pusher&#39; grać lubią. Chorwatka ma predyspozycję do szybkiej gry, ale musi być w formie i potrzebuje ogrania. W Wimbledonie było bardzo dobrze, ale tam miała okazję pograć w kwalach, rozegrać się. Tutaj może tych błędów być sporo i liczę na regularną grę Radwańskiej. H2H 3-0, bez straty seta.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom