aaandrzej
Użytkownik
Rolnicz?? To przecież ten co rzucał wódę na Atlantic City dla chłopaków ???? ???? ????79 pkt.... Siadlo, ale i tak na dzis koniec...
@Aandrzej...a kto to byl ten rolnicz?
Rolnicz?? To przecież ten co rzucał wódę na Atlantic City dla chłopaków ???? ???? ????79 pkt.... Siadlo, ale i tak na dzis koniec...
@Aandrzej...a kto to byl ten rolnicz?
Petersburga polecam ^^Na bank będzie walka w necie albo na yutube jak ktoś wżuci a o której jest to posiedze z wami do walki ,mało co oglądam boksa jedynie w Niemczech MŚ które lecą na POlsacie
Dałem ruski Hokej ale tak coś czuje minsk -slovan overa 5,5 bo Petersburg to niewiem powinien wbić 5 goli ,ale się zobaczy szczególnie liczę na Hiszpanie na dużo ilośc goli można kusić się o 5,5 ja pograłem 3,5 i 4,5 zobaczymy jak się potoczy ten meczyk ????
dobry jestes ???? nieraz i nie dwa wykazales sie wiedza i intuicja w stawianiu pilki noznejReal Esteli - Managua
Total Over(2.5) 1.5
Hamilton Wanderers W - Claudelands Rovers W
Total Over(3.5) 1.32
Chukyo University - Gifu FC II
Total Over(2.5) 1.5
ako-2.97
to spróbuje
Dzięki Luke miałes nosa ja jestem słaby na piłce ????
Ok. 5:30 czasu polskiego.a za ile ta walka?
eeee to pozno. Zapodaj ktos jakis dobry skecz-kabaret.Ok. 5:30 czasu polskiego.
https://www.youtube.com/results?search_query=dobry+skecz+kabaretowyeeee to pozno. Zapodaj ktos jakis dobry skecz-kabaret.
Ja pierdziele co za goście, ledwo co drugą karta się zaczęła,a dwóch dobrych gości ma po 3 faulu z Porto....co mowicie stawiac te Portoryko?
Ja tam odpuszczam, chociaz jeszcze nigdy na boks nie stawialem kasy i nie zamierzamMnie to kusi Mayweathera dzisiaj grubo pocisnac ale jakos sie obawiam ustawki jakiejs chociaz ze wzgledu na rekord mysle ze Floyd raczej czysto bedzie gral ale obawy sa