Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
0:3.... Byla szansa w pierwszym secie, w drugim tez, ale brak psychiki. Szkoda mi tego lysego z Finlandi, gosc jako jeden ogarnia, reszta, razem z trenerem nie wie po co sa na parkiecie
Co do Polski to czarno to widze. Wiecej szczescia niz rozumu.
Dziadek to notorycznie przed wnusiem s........a, najpierw z Polski, a teraz to ewidentnie mu jest wszystko jedno ???? dlatego wywiadu video nie autoryzował. A na poważnie to taki klient jak Wawo powinien mieć przy swoim każdym wpisie uwagę pt. " pacjent nie wziął/ew. przesadził z lekami ????
PS Tutaj dzieciaki przez takich typów tracą kieszonkowe. Stop cyrkowcom w bukmacherce!
Gavrilova v Cibulkova bardzo dobry mecz, jednak jestem niemal pewny, że żadna z tenisistek nie osiągnie chociażby trzeciej rundy US Open. Cibulkova wygra pierwszego gema w trzecim secie @2,37
Dziadek to notorycznie przed wnusiem s........a, najpierw z Polski, a teraz to ewidentnie mu jest wszystko jedno ???? dlatego wywiadu video nie autoryzował. A na poważnie to taki klient jak Wawo powinien mieć przy swoim każdym wpisie uwagę pt. " pacjent nie wziął/ew. przesadził z lekami ????
PS Tutaj dzieciaki przez takich typów tracą kieszonkowe. Stop cyrkowcom w bukmacherce!
Serio uważasz, że ktoś stawia te typy? Bez zastanowienia? Nawet jak, to już jego problem ???? Mnie bawią te wpisy, pośmieje się, super! Jest OK! Trochę dystansu! Pozdrawiam Wawo
Widzę, że fortuna nie ma zbytnio pojęcia o LoLu, przynajmniej wnioskuję na podstawie tych kursów z NA LCSów. Nie raz widziałem z 0-2 do 3-2 a oni kursy over 8 dają. Lekko warto spróbować, bo kto wie. Za jakąś końcówkę można rzucić kilka "groszy" ????
EDIT
Dla porównania w naszym ukochanym STSie jest @7.25
W fortunie @8.44