>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
D 0

dutra

Gość
No razem z Twoimi :]
Ale dalej nie bardzo wiem co to ma do zapisu typów...
To ci wytłumaczę jak nie jesteś zbyt błyskotliwy.
Jak już chcesz dbać o zasady zapisu buka to są też inne, takie w ramach których twoje 99% postów o dupie maryny - nie zawierające typów powinny zostać skasowane. Dorzucę ci tylko że to temat od typów, których ty nie publikujesz jak już pisałem w 99% twoich *****-postów.
Pozdrawiam.

5567 719

5567

Użytkownik
To ci wytłumaczę jak nie jesteś zbyt błyskotliwy.
Jak już chcesz dbać o zasady zapisu buka to są też inne, takie w ramach których twoje 99% postów o dupie maryny - nie zawierające typów powinny zostać skasowane. Dorzucę ci tylko że to temat od typów, których ty nie publikujesz jak już pisałem w 99% twoich *****-postów.
Pozdrawiam.
Ktoś rozumie o co tu chodzi? :grin: Po polsku please...

Gościu nie tłumacz mi, że moje posty nie zawierają typów, ja naprawdę to wiem :] W poprzednim poście dałem temu wyraz również. Ja pytam co to ma do zapisu typów tutaj podawanych? Chyba Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem :?
E: podpowiem Ci - ja napisałem o zapisie typów, a Ty o treści zwykłych postów. Nie odpisałeś mi na temat.

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Piłka jest nieprzewidywalna ????
Człowiek miał btts Roma - Inter i się zaczął powoli denerwować, a tu Internazionale Milano pach pach pach i już 1:3 :p grande Inter

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Ta Gavrilova chyba dojrzała psychocznie do grania fajnego tenisa gra madrze z taką Cibulkową naprawde wybiera swietnie uderzenia mimo ze przegrała 1 seta to walczy w 2 az miło popatrzec

5567 719

5567

Użytkownik
Ta Gavrilova chyba dojrzała psychocznie do grania fajnego tenisa gra madrze z taką Cibulkową naprawde wybiera swietnie uderzenia mimo ze przegrała 1 seta to walczy w 2 az miło popatrzec
Gra całkiem nieźle, ale rusza się jak babochłop. ???? W ogóle jest mało kobieca. Mi tam się ciężko ją ogląda...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom