>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
wodko ma wodko ma
smiejcie sie, slyszeliscie co ostatno fukushima wyrazdzila na florydzie sam lubie pograc fajne typy bo jestem kurewskim egoista, ale jaja z tymi japonczykami w ****. ponoc ryby chamerykanom zdychają, bawta sie kto moze ale grzybow nie zbierajcie.
nie zaglebiajac sie w szczegoly nasze grzybki sa tak dojebane cezem ze szkoda gadac, podesle czeska stronke jutro jak nie dostane bana, bo nasza wladza ma to w dupie.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
w zasadzie to i tak mnie czeka marskosc watroby, moze chcailem przestrzedz innych, ktorzy maja dzieciakow ale w sumie to i tak bez sensu,skoro sie czegos nie da powstrzymac trza podziekowac izrealczykom za nuxa i amerykanom za haarp i takie tam, jedyne co cieszy ze sami sobie bat ukrecili, na siebie.chichot historii, zreszta te durne debile nie pierwszy raz prowadza do swojej zaglady.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Longzhu @2.80 STS
Przez cały split grali najrówniej, SKT1 to już nie ta sama drużyna, ale być może w finale odpalą dlatego lekka stawka. Jakoś mam przeczucie na 3-1 dla Longzhu.
Longzhu-1.5 mapy @5.00 STS
Bardzo lekko, wręcz 4fun

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Litwinki do przerwy -1,5, ale o ile pieknie wziely pierwsza kwarte runem 7:1, to w drugiej indolencja rzutowa. Odrobilem na Wegierkach i czekam na spadki linii na Filipinach. Obecnie 198

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Litwinki do przerwy -1,5, ale o ile pieknie wzieli pierwsza kwarte runem 7:1, to w drugiej indolencja rzutowa. Odrobilem na Wegierkach i czekam na spadki linii na Filipinach. Obecnie 198
W tym meczu z liniami, to ja akurat nie mam opcji,bo może być też duży under,ciężko tu przewidzieć.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom