luke256
Użytkownik
strzaleczka sąsiady ! w morde jeza , ale mnie suszy ???? ????Mecz sie dopiero zaczal a wy juz panikujecie. Jak by to Karol z miodowych latach powiedzial: - No i co Ty juz odrazu panikujesz? Przestan Panikowac!
strzaleczka sąsiady ! w morde jeza , ale mnie suszy ???? ????Mecz sie dopiero zaczal a wy juz panikujecie. Jak by to Karol z miodowych latach powiedzial: - No i co Ty juz odrazu panikujesz? Przestan Panikowac!
Nie będzie równych kursów jeżeli dojdzie do takiego finału. Jak dla mnie na Cebule będzie z @1.6 maksymalnieJak Isia wygra to jakoś, nie wiem jak, to w finale cibulka grając swój tenis będzie do mocnego betowania. Tak @1,80 może byłoby pre. Ale to najpierw Radwańska niech się weźmie chociaż za over 20,5 ????
strzaleczka sąsiady ! w morde jeza , ale mnie suszy ???? ????
Z Pavluychenkovą były równe, a buki trochę wyżej cenią Radwańską.Nie będzie równych kursów jeżeli dojdzie do takiego finału. Jak dla mnie na Cebule będzie z @1.6 maksymalnie
cyrkImmortals v Renegades
Immortals -4.5
@1.80
panie Karolu stop ! nie karoluj mi teraz :]Karol: Ty wiesz ile on herbat potrafi zaparzyc z jednej torebki? jak ostatnio u niego bylem to sama goraca wode dostalem...i gdyby byl biedny....ale on siedxi na szmalu(Jak dzwonil do wujka)
Wujek? Nie chce od Ciebie zadnych pieniedzy! haha
Raczej nie w tej formie, chociaż może masz rację. Nazwisko w sumie zobowiązuje i jest dalej wyżej niż Cibulkova.Z Pavluychenkovą były równe, a buki trochę wyżej cenią Radwańską.
No ja mam pograne over 2,5, które kończy mi kupon i wciąż się nadzieja tli, ale faktycznie, teraz over 1,5 dobry kurs i duże szanse moim zdaniem, gospodarze stworzyli sobie parę dobrych okazji, a tuż przed przerwą niemal strzelili bramkę, ale delikatny lob skończył się na słupku zamiast w bramceNY Red Bull vs NY City można o1,5 ładować