>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Z tego co teraz widzę, to Gavrilova jest jeszcze w stanie przegrać tego seta ???? Przy 2-0 Radwańskiej jestem lekko do przodu, przy 2-0 Gavrilovej lekko w tył. Przy innym wyniku jestem do tyłu 2 stawki ????

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Jak Isia wygra to jakoś, nie wiem jak, to w finale cibulka grając swój tenis będzie do mocnego betowania. Tak @1,80 może byłoby pre. Ale to najpierw Radwańska niech się weźmie chociaż za over 20,5 ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Jak Isia wygra to jakoś, nie wiem jak, to w finale cibulka grając swój tenis będzie do mocnego betowania. Tak @1,80 może byłoby pre. Ale to najpierw Radwańska niech się weźmie chociaż za over 20,5 ????
Nie będzie równych kursów jeżeli dojdzie do takiego finału. Jak dla mnie na Cebule będzie z @1.6 maksymalnie

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
strzaleczka sąsiady ! w morde jeza , ale mnie suszy ???? ????

Karol: Ty wiesz ile on herbat potrafi zaparzyc z jednej torebki? jak ostatnio u niego bylem to sama goraca wode dostalem...i gdyby byl biedny....ale on siedxi na szmalu(Jak dzwonil do wujka)

Wujek? Nie chce od Ciebie zadnych pieniedzy! haha

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Karol: Ty wiesz ile on herbat potrafi zaparzyc z jednej torebki? jak ostatnio u niego bylem to sama goraca wode dostalem...i gdyby byl biedny....ale on siedxi na szmalu(Jak dzwonil do wujka)

Wujek? Nie chce od Ciebie zadnych pieniedzy! haha
panie Karolu stop ! nie karoluj mi teraz :]

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
TB w pierwszym secie nie było, więc all in na plus. Radwańska pięć gemów w drugim secie potrzebne do overa, do it

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Parana vs Juventude , Serie B Brazylia 30 min
over 1,5 goli po kursie 2,6
Serie B to specyficzna liga - strzelaja czesto w 1 polowie - w drugiej nic / w 1 na 0-0 potem 2-3 gole - tutaj mamy Paranę = ktora czesto lubi odpalic , do tego mamy H2H miedzy nimi - 3 ostatnie mecze i we wszystkich gole padaly w 2 drugiej polowie ! / na razie niby nic sie nie dzieje ???? to moze byc zludne

piotrex007 114,3K

piotrex007

Użytkownik
NY Red Bull vs NY City można o1,5 ładować
No ja mam pograne over 2,5, które kończy mi kupon i wciąż się nadzieja tli, ale faktycznie, teraz over 1,5 dobry kurs i duże szanse moim zdaniem, gospodarze stworzyli sobie parę dobrych okazji, a tuż przed przerwą niemal strzelili bramkę, ale delikatny lob skończył się na słupku zamiast w bramce
Edit:
Już na początku drugiej połowy gospodarze w poprzeczkę uderzają, a goście marnują dobrą sytuację z kontry.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom