>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
no i wymęczyła Gavrilowa. Tak czułem że wygra, te kursy były dla mnie zbyt duże. Nie podawałem typu, szkoda bo by się posypały jakże ważne reputki ;)

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Arces1992 strzelalem z tym kursem.na 2:0 dla Gawrilowej . Ja zagralem na gawrilowa doslownie jak sie rozgrzewaly i na pinbet byl na nia kurs wtedy 2.9 na normalne zwycuestwo ...nie wiem ile bylo wtedy na 2:0 ale mysle ze wiecej niz 3.6. A swoja droga to trzeba przyznac ze Edmund i Dzumhur to sa mega ustawiacze ten mecz co graja jest ustwaiony od poczatku do konca

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Parana vs Juventude , Serie B Brazylia 30 min 0-0
over 1,5 goli po kursie 2,6
Serie B to specyficzna liga - strzelaja czesto w 1 polowie - w drugiej nic / w 1 na 0-0 potem 2-3 gole - tutaj mamy Paranę = ktora czesto lubi odpalic , do tego mamy H2H miedzy nimi - 3 ostatnie mecze i we wszystkich gole padaly w 2 drugiej polowie ! / na razie niby nic sie nie dzieje ???? to moze byc zludne
✅✅✅ 2-0 w przerwie kursy 3,5 -3,9 ????

Otrzymane punkty reputacji: +8
marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
ja zagrałem radwańską i immortals mapa1 w dubelku. ogólnie piąteczek dał zarobić sporo
⛔⛔
Niestety, ale ten dubelek słabo, rano wstaję do pracy i nie wiem o której wrócę, także tkie dwa mecze według mnie warte ryzyk:
Watford win @1.9
Benevento win @2.7

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom