ziomeczek9393
Użytkownik
wchodze w wygrana Red Bulla przy 0:1
Nie wiem gdzie taki kurs miałeś niby...w pre były około @3.6Trzeba bylo grac 2:0 Gavrilowej po kursie 5.5 ????
Poszło 2-0 Gavrilova @2.10
Dalej uważam, że nie będzie tutaj 3 setów. Albo będę lekko w tył, albo podwójnie do tyłu ????
Radwańska 2-0 @2.30 STS
Jak Martic będzie miała swój dzień na korcie, to pyknie Isie lekko z jej ofensywnym usposobieniem.Radwanska v Gavrilova over 20,5 gemów @1,80
Co to za gunwo? ????Był taki ???? http://scr.hu/9oa8/c8s5s
ustawianko przegrywanko. Dwa gemy walczył żeby przełamać, a jak się w końcu udało to potem się połamał do zera. Dobranoc! ????Kyle Edmund @5
i nie ogarnela...eh Aga.... :minus 4 stawki minus.Wszyscy w Radwanska, czyli ja gram w over 23(najwieksza linia w pre, na under 23 jakies smieszne 1.58) @ 2.4 w 5Dimes za stala stawke.
2-0 w przerwie kursy 3,5 -3,9 ????Parana vs Juventude , Serie B Brazylia 30 min 0-0
over 1,5 goli po kursie 2,6
Serie B to specyficzna liga - strzelaja czesto w 1 polowie - w drugiej nic / w 1 na 0-0 potem 2-3 gole - tutaj mamy Paranę = ktora czesto lubi odpalic , do tego mamy H2H miedzy nimi - 3 ostatnie mecze i we wszystkich gole padaly w 2 drugiej polowie ! / na razie niby nic sie nie dzieje ???? to moze byc zludne
Dzięki,jak piłki w zasadzie nie gram,te te kursy były za duże.w przerwie kursy 3,5 -3,9 ????
ja zagrałem radwańską i immortals mapa1 w dubelku. ogólnie piąteczek dał zarobić sporo