zdzicho
Użytkownik
Na ogólny win? Może z 1,20-1,25Wie ktoś ile było na PSG przy 0:1?
Na ogólny win? Może z 1,20-1,25Wie ktoś ile było na PSG przy 0:1?
Spal autobus w polu karnym i co rusz groźne kontry, lazio bije głową w mur...Były jakieś stuprocentowe okazje w Lazio - Spal? Lazio przeważało znacząco?
Chciałem łapać się over 1.5, ewentualnie Lazio win, ale nie wiem czy warto ryzykować po takich kursach.Spal autobus w polu karnym i co rusz groźne kontry, lazio bije głową w mur...
z okazji to kojarzę tylko Immobile z 45 min., wcześniej strzały nie groźne
Wątpię, żeby takie gwiazdeczki przystopowały ze strzelaniemTeraz pytanie czy PSG jeszcze postrzela czy tempo raczej spadnie ????
HEHE, kusi zagrać coś ale może się uspokoić ten mecz jak to często bywa po powrocie z szatniWątpię, żeby takie gwiazdeczki przystopowały ze strzelaniem
na drugą połowę wyszli z wiekszym animuszem, po 3 minutach już 2 groźne akcje, ale w 1-ej nie wyglądali na zespoł , który chce wygrać ten meczChciałem łapać się over 1.5, ewentualnie Lazio win, ale nie wiem czy warto ryzykować po takich kursach.
ZwrotWiecie może jak STS rozlicza krecz, gdy grałem na liczbę gemów powyżej 8.5 w meczu Gronefeld/Peschke ? Na dobrą sprawę zakład był już rozstrzygnięty, ale różnie to bywa
Paco strzeli bramkę @1,90
Przecież nie strzeliliBetis bez gola
--minus--