o widzisz, po raz pierwszy sie zgadzamyover lepszy ale mimo wszystko powodzenia ;-)
Juz na senegal z kongo byla linia 40 a wygraly 7. Tutaj roznica bedzie wieksza ale nie wydaje mi sie aby kamerunki to pokryly. Tez myslalem nad overem ale ostatecznie to handi. Zobaczymy okolo polnocy. Powodzeniamyslisz? ja tam niby over widze i -43.5.
myśleli, że mecz z beniaminkiem wygrają na stojąco :;/: :?ale te Lazio mierne jest
Powtórka Atletico? :razz:myśleli, że mecz z beniaminkiem wygrają na stojąco :;/: :?
Szkoda, bo dobre ako było, ale Toulouse odpowiedziało z rzutu rożnego po bramce z karnego PSG.
wiem wiem, ale znajac zycie to mecz bedzie "wyrownany" do 3 kwarty...a w 4tej Kamerun zrobi z 40:5 i pokryje handi ???? Ile to juz razy tak bylo hehe. No nic zobaczymy. Meczycho za 2 min ???? Emoszyn.Juz na senegal z kongo byla linia 40 a wygraly 7. Tutaj roznica bedzie wieksza ale nie wydaje mi sie aby kamerunki to pokryly. Tez myslalem nad overem ale ostatecznie to handi. Zobaczymy okolo polnocy. Powodzenia
raczej nie, tam przynajmniej wzięli się do roboty pod koniec, a tu ?...Powtórka Atletico? :razz:
Fenerbahce 1x; 2,04
ja to samo, zostałby tylko Real, który już 2:0 :;/:zrób fajny kuponik z 5 zdarzeń...
weszły 4 mecze w tym dwa z polskiej ekstraklapy...
daj lazio na podbicie kursu...
debil jestem i tyle...
A ja mam pograne over 139.5 w meczu Kamerunu haha, swiat sie konczyhehe, ja dałem dolgo
ale pretensje mam tylko do siebie ofc
Licze ze kamerun rzuci te 90 maks. Bo inaczej moze byc kruchowiem wiem, ale znajac zycie to mecz bedzie "wyrownany" do 3 kwarty...a w 4tej Kamerun zrobi z 40:5 i pokryje handi ???? Ile to juz razy tak bylo hehe. No nic zobaczymy. Meczycho za 2 min ???? Emoszyn.
Cobreola 2,1