>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
guti94 18K

guti94

Użytkownik
Chłopaki wygrałem sporą sumę na 1xbet. Dokładnie 6tyś pln, to będzie pierwsza wypłata. Wpłacałem przez przelewy24 więc jaki mam wybrać sposób wypłaty?

manipulation 16,1K

manipulation

Użytkownik
Spotkanie: Blooming-Guabira ( 0:1 Aktualnie )
TYP: Blooming Wygra Mecz
KURS: 5.10
Stawka: 5/10.
Bukmacher&quot;: Marathonbet
Wysokie prawdopodobienstwo ustawionego spotkania. Po bramce na 0:1 absolutnie nic sie juz nie dzieje. Zawodnicy prawdopodobnie czekaja na 2ga polowe i jestem niemal pewien,ze wygraja ja gospodarze. Mam nadzieje,ze wygraja rowniez i mecz. Blooming na swoim boisku grac potrafi,Guabira na wyjazdach wiekszosc przegrywa-to z aspektow sportowych. Badz co badz spotkanie bardzo podejrzane. Mysle,ze to Blooming wygra to spotkanie 2:1 lub 3:2.
Pomoglem? Wcisnij prosze ,,dzieki&#39;&#39;.
Typujacym i Grajacym zycze Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +2
manipulation 16,1K

manipulation

Użytkownik
Guabira nie jest slaba,ale u siebie. Jedna z najlepszych druzyn na swiecie u siebie-pokonuja Strongest/Bolivar itd,ale na wyjazdach zwyczajnie mecze oddaja/ustawiaja na rozne sposoby-nie wiem czemu,ale nie w glowach im Libertadores/Sudamericana-a szkoda,bo stac ich na to.

juras333 802

juras333

Użytkownik
Guabira nie jest slaba,ale u siebie. Jedna z najlepszych druzyn na swiecie u siebie-pokonuja Strongest/Bolivar itd,ale na wyjazdach zwyczajnie mecze oddaja/ustawiaja na rozne sposoby-nie wiem czemu,ale nie w glowach im Libertadores/Sudamericana-a szkoda,bo stac ich na to.
To Cię nieźle poniosło ???? I tak wiem, miałeś na myśli staty, ale mimo tego bez przesady ????

manipulation 16,1K

manipulation

Użytkownik
Mnie ponioslo? Chodzilo mi oczywiscie o swoja lige. Obejrzyj sobie kilka spotkan Guabiry na wlasnym obiekcie,a przekonasz sie co znaczy dominacja ;) Ja Ligii Poludniowo Amerykanskie ogladam na biezaco,bo z nich jest prawdziwa kasa ;) A ligii najlepsze na swiecie ogladam dla przyjemnosci.

manipulation 16,1K

manipulation

Użytkownik
Marathonbet podaje dla zasady,aby odpychac Was od 1XBETA ( wisza mi kilka tysiaczkow z dwoch wyplat i juz ich raczej nie odbiore). Moim docelowym bukmacherem Prematch jest Pinnacle,natomiast pod Live b365.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Marathonbet podaje dla zasady,aby odpychac Was od 1XBETA ( wisza mi kilka tysiaczkow z dwoch wyplat i juz ich raczej nie odbiore). Moim docelowym bukmacherem Prematch jest Pinnacle,natomiast pod Live b365.
Popieram odnosnie Pinnacle, ale 5Dimes tez super opcja(dla mnie nawet lepsza jesli chodzi o pre)

manipulation 16,1K

manipulation

Użytkownik
Mecz: River Plate-Instituto ( 1:0 Half Time )
TYP: Obie strzela? Tak.
KURS: 2.60
Bukmacher: b365
Stawka: 2/10.
Moze tutaj byc cos podejrzanego,ale i nie musi. Uwage na ten zaklad przukula mi czerwona kartka-nie tyle sama kartka,ale jak zostala zdobyta. Zawodnik River Plate ewidentnie chcial ja otrzymac ( lub zwyczajnie jego iloraz inteligencji jest zerowy ).
Druga sprawa,ze gospodarze zagraja teraz w 10sciu. Jest to mecz pucharowy. River nie do konca w pierwszym skladzie. Moze pojsc kontra/staly fragment,rzut karny i bramka moze pasc dla gosci. Widze w tym fajne Value do nizszej stawki. Kurs moim zdaniem za wysoki.
Pomoglem? Wcisnij prosze ,,dzieki&#39;&#39;.
Typujacym jak i grajacym zycze Powodzenia!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom