M
163
maniek04121993
Użytkownik
Di Nicola co za gamon 3 proste błędy jakby miał wyjebane
na 1 seta było @10 hehe bravo
na 1 seta było @10 hehe bravo
Obaj grają strasznie słabo :razz:Co marnuje Murphy to głowa mała ????
???? Wybacz, ale nie mogę pohamować śmiechu za każdym razem, jak czytam taki post i się zastanawiam, jak to jest, że tak nawala STS, ma takie marne kursy, a ludzie tam ciągle grają ???? Ale odpowiadając na pytanie - udało mi się wejść na stronę i zalogować, a to raczej dobry znak, bo kiedyś to nawet logowanie się nie udawało :jezora: Aczkolwiek nie wiem, czy da się stawiać, bo nie mam tam kasy w tym "bukmacherze" ????Działa Wam STS?
Gram tam od święta, ale czasem rzucam okiem na ofertę co ciekawego teraz będzie grane ???? i zawsze wtedy jest przerwa techniczna :grin:???? Wybacz, ale nie mogę pohamować śmiechu za każdym razem, jak czytam taki post i się zastanawiam, jak to jest, że tak nawala STS, ma takie marne kursy, a ludzie tam ciągle grają ???? Ale odpowiadając na pytanie - udało mi się wejść na stronę i zalogować, a to raczej dobry znak, bo kiedyś to nawet logowanie się nie udawało :jezora: Aczkolwiek nie wiem, czy da się stawiać, bo nie mam tam kasy w tym "bukmacherze" ????
Może to przypadek ale śledząc tenisa to co chwile dziwne wyniki.Prowadzić 4-3 40-15 i stracić 8 punktów z rzędu co za upośledzenie
Przegrywał 4-5 przełamał do 0 na 5-5 i oddał do 0 na 5-6
https://www.sofascore.com/pl/sorni-chavarria-reboul/ZBRsvACb
Ogarnijcie 2 seta