>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
slyszeliscie? zacmienie slonca w USA i ponoc brakuje jedzenia i wody w sklepach.... ???? ???? ciekawe jak tam z odcinkiem mody na sukces...czy wyemituja dzisiaj? ????

Otrzymane punkty reputacji: +8
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
ja szukalem w pewnym momencie kursow na mecz na Indonezyjki ale nawet nie dali, takimi w pewnym momencie byly dogami
Ale nie ma sie co dziwic, tam bieda z nedza. Wiekszosc to chyba calling centers za grosze wynajmowane przez amerykanskie koncerny. Wiem bo znam paru Filipinczykow. Dogrywki co weekend, mega comebacki itp. Noenma znaczenia czy graja chlopcy czy baby. Ostatnio przeciez z Irakiem tez odwalali.

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
w Stanach, ale jestem Polakiem
To teraz wyjaśnia, dlaczego uaktywniasz się nocą w Polsce :] Bo działasz tak zawsze, a wiadomo - zarwać nockę, czy dwie, to nie problem, ale nocami stawiać, a jeszcze przez dzień normalnie żyć, pracować, to nie da się połączyć bez snu ;)

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
To teraz wyjaśnia, dlaczego uaktywniasz się nocą w Polsce :] Bo działasz tak zawsze, a wiadomo - zarwać nockę, czy dwie, to nie problem, ale nocami stawiać, a jeszcze przez dzień normalnie żyć, pracować, to nie da się połączyć bez snu ;)
Hehe, no poniekad, jakby nie patrzec 7h roznicy. Ale w nocy sie lepiej analizuje bo mniej szumu.
Krotko mowiac, wariuja tutaj z tym calym zacmieniem:pNormalnie jak dzieci.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom