Napisał, że "minus"Przecież nie strzelili
Coś czuję, że ten autobus dziś na Lazio wystarczy...Spal autobus w polu karnym i co rusz groźne kontry, lazio bije głową w mur...
z okazji to kojarzę tylko Immobile z 45 min., wcześniej strzały nie groźne
To niezły biznesbukmacher ????
Dziena za odpowiedź. Ogólnie pograłem u 1,5 na Toulouse po ~1,50, 1,60Na ogólny win? Może z 1,20-1,25
Wchodzisz w operacje na Twoim koncie i jesli nie bedziesz mial nic z pdf, po prostu zrob printscreena strony z ostatnich dwoch miesiecy i im wyslij. Musza tam byc pokazane wszystkie dane wlasciciela kontaGreetings!
The one that you sent is just a payment receipt. What we need is your Bank Statement. These statement is provided by your bank monthly via online or registered mail. It indicates your name, address, date of your statement, your bank transactions (transaction details and account balances can be blacked out) Bill should not be older than 60 days. Or you may request from your bank your statement for this month.
ma ktoś w Mbanku konto i wie gdzie znajdę te dane ?
Przeciez to tylko o Bank Statement chodzi...nie mam MB ale napewno maja.Greetings!
The one that you sent is just a payment receipt. What we need is your Bank Statement. These statement is provided by your bank monthly via online or registered mail. It indicates your name, address, date of your statement, your bank transactions (transaction details and account balances can be blacked out) Bill should not be older than 60 days. Or you may request from your bank your statement for this month.
ma ktoś w Mbanku konto i wie gdzie znajdę te dane ?
mecz na poziomie naszej Ekstraklapy, lazio bez pomysłu na tworzenie akcji, i tylko co chwila bezsensowne wrzutki w pole karne typu a nóż się udaLazio - Spal u 0,5 - 2.37 z uwagą, że większe ryzyko niż przy moich normalnych typach do pogrania za mniej niż płaską stawkę
Zrozumiałem, że rozlicza typ, że "Betis bez gola" na minus :razz:Napisał, że "minus"
w 1 secie byli lepsi, ale zabrakło szczęścia, 2 to jakieś nieporozumienieLindstedt/Huey @2.29
Ja to gralem, sorry:]w 1 secie byli lepsi, ale zabrakło szczęścia, 2 to jakieś nieporozumienie
myslisz? ja tam niby over widze i -43.5.Republika srodkowoafrykanska+43,5 z kamerunem 1,85
over lepszy ale mimo wszystko powodzenia ;-)Republika srodkowoafrykanska+43,5 z kamerunem 1,85
Zgadza się mimo wszystko kontra od gości możliwa i gorąca końcówka ze strony gospodarzy, że w końcu się obrońcy pogubią lub coś możliwa, stąd info o większym ryzyku według mniemecz na poziomie naszej Ekstraklapy, lazio bez pomysłu na tworzenie akcji, i tylko co chwila bezsensowne wrzutki w pole karne typu a nóż się uda