Bo na tym forum taka teoria niestety panuje , nie ważne jaki kurs , ważne że jakaś urojona "masówka" ...Bo to przecież od masówki zależy czy wejdzie czy nie ...
http://tele-wizja.com/zapas-polsatsport/ktos link do siatki? dzisiaj juz nic chyba nie ruszam to chociaz sobie mecz ogladne
Wiem, wiem. Przecież nie od dzisiaj tutaj jestem, ale zawsze mnie to śmieszyłoBo na tym forum taka teoria niestety panuje , nie ważne jaki kurs , ważne że jakaś urojona "masówka" ...
bo to prawda w wiekszosci...Kurs na Polakow 1.72..100/1.72 = 58%, Na Rosje kurs 2 czyli 50%. Myslisz ze pieniadze sa dokladnie tak rozmieszczone u buka jak wskazuja na to kursy?Bo na tym forum taka teoria niestety panuje , nie ważne jaki kurs , ważne że jakaś urojona "masówka" ...
Ja wolę pierwszy set bo chłopaki mają potencjał, mogą się rozegrać a w takim ustawieniu to dawno nie graliśmy, więc na początku może być problem ze zgraniem.
No początek wystrzałowy Masz rację, w miarę upływającego czasu powinno być lepiej, ale nie sądzę, że ograją Rosję z takim składem. Tam nie ma eksperymentówJa wolę pierwszy set bo chłopaki mają potencjał, mogą się rozegrać a w takim ustawieniu to dawno nie graliśmy, więc na początku może być problem ze zgraniem.
ech było blisko
zabójcza końcówka Anży
Przy kursie 2 nigdy nie będzie 50% , uwzględnić trzeba przecież prowizję buka.bo to prawda w wiekszosci...Kurs na Polakow 1.72..100/1.72 = 58%, Na Rosje kurs 2 czyli 50%. Myslisz ze pieniadze sa dokladnie tak rozmieszczone u buka jak wskazuja na to kursy?
Kurs to oszacowanie bukmachera ile osob zagra na Polakow, a nie szanse Polakow. Jest spora roznica. Gdyby bylo inaczej kazdy buk by wystawil taka sama oferte, a tak nie jest...
L.Moskwa - Tosno @ over 1,5 gola 1,65
niestetyFabbiano po 1secie warto spróbować, miesiąc temu z Jasiką zrobił 0:6, 6:1, 6:1
e: Fabbiano @3,3 poszło!
i już :grin:Korona strzeli do HT @2,6