Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
nie rozsmieszaj mnie, za stary jestem i za duzo widzialem powrotow w pilce zeby w 20 min przyjmowac do wiadomosci ze LFC nie da rady, jest takie cos jak przerwa a tam trener ma swoje dwa slowa i czesto obraz meczu po przerwie diametralnie sie zmienia, takze takie pieprzenie na poczatku meczu bo obrona zaspala to mozna sobie wsadzic w kieszen, liczy sie to co po koncowym gwizdku
Oglądasz piłkę od miesiąca czy co? Przecież tutaj jeden błąd w kryciu może zadecydować o wyniku lub też błysk zawodnika Liverpoolu, a mają zdecydowanie lepszy team. Watford to zespół który dużo biega, nie ruszałbym nic w stronę LIV teraz.
kto tak mówił słuchałem wypowiedzi trenera wczoraj i grają pierwszym składem wszystkie mecze ale oczywiście małe roszady zawsze będą, a kanada też zawsze wyjdzie pierwszym ? Polska będzie chciała wygrać bo jak nie z kanadą to z kim jak ruscy za silni moim zdaniem.
zakonczylem z Toba dyskusje nie stawiam wyrokow tylko staram Ci sie wyjasnic,ze nie mozna stawiac kogos na przegranej pozycji "bo im nie idzie" w 20 minucie meczu, mam nadzieje ze zrozumiales, amen
Niestety nie widzialem...Canal + sport to dziadostwo, ale Pool z takimi skrzydlami powinni nabijac seriami rozne. Wiecie moze co decyduje, ze buk prowadzi transmisje meczu, albo nie?
Czy Caloroczny nie ma licencji na PL?
Niestety nie widzialem...Canal + sport to dziadostwo, ale Pool z takimi skrzydlami powinni nabijac seriami rozne. Wiecie moze co decyduje, ze buk prowadzi transmisje meczu, albo nie?
kto tak mówił słuchałem wypowiedzi trenera wczoraj i grają pierwszym składem wszystkie mecze ale oczywiście małe roszady zawsze będą, a kanada też zawsze wyjdzie pierwszym ? Polska będzie chciała wygrać bo jak nie z kanadą to z kim jak ruscy za silni moim zdaniem.
Podobno Drzyzga coś gadał, ale to tylko na razie pogłoski. Ja bym nic nie ruszał przed oficjalnymi składami Kanada niby nie gra tu w najmocniejszym składzie, ale z naszymi rezerwami (jeżeli tak będzie) to -1.5seta to ryzykowne trochę (szczególnie po takim kursie).