U
0
Usunięty użytkownik 46969
Gość
Liverpool jak na razie totalna mizeria, Watford cisnie strasznie i lepiej wyglada
To lamaniec będzieLiverpool jak na razie totalna mizeria, Watford cisnie strasznie i lepiej wyglada
C+Sport2Leci ten mecz w telewizji?
ja mam pograny Liverpool ale to poczatek meczu wiec moze jeszcze odpalaTo lamaniec będzie
Liverpool bez pomysłu trochę, nie stworzyli jeszcze groźnej sytuacjiTa Liverpool bez rytmu, słabo póki co
łatwoDandenong - TW Tasmania under 196,5 1,83
nie ma to jak wyrokowac wyniki w 20 min meczuCiekawe czy taki byl plan by przy kornerach Firminio kryl Okake ???? ???? ????
Liverpool tego nie wygra. Watford dobrze wyglada w defensywie jak i w ofensywie, a Liverpool w obronie w gacie narobil juz w pierwszych minutach meczu ????
A Silve dobrze wie jak sie gra przeciwko takim zespolom jak Liverpool. W poprzednim sezonie wygral 2:0 z Liverpoolem jak prowadzil Hull
A co mam czekac do 90 minuty by przewidziec wynik ???? ... to by bylo zbyt latwe ????nie ma to jak wyrokowac wyniki w 20 min meczu
druga połowa będzie całkiem innaA co mam czekac do 90 minuty by przewidziec wynik ???? ... to by bylo zbyt latwe ????
Widze jak graja i widze, ze im nie idzie ????
Oglądasz piłkę od miesiąca czy co? Przecież tutaj jeden błąd w kryciu może zadecydować o wyniku lub też błysk zawodnika Liverpoolu, a mają zdecydowanie lepszy team. Watford to zespół który dużo biega, nie ruszałbym nic w stronę LIV teraz.A co mam czekac do 90 minuty by przewidziec wynik ???? ... to by bylo zbyt latwe ????
Widze jak graja i widze, ze im nie idzie ????
Pewnie tak, ale chwiejnej obrony nie poprawi sie w 15 minut, a Watford widac, ze przepracowal wakacje przyzwoicie. Defensywa zdyscyplinowana, 20 minut meczu a Liverpool praktycznie nie przeprowadzil ani jednej groznej akcji.druga połowa będzie całkiem inna
Znasz już składy, bo podobno mają wyjść rezerwami na ten mecz?
Ogladam od ponad miesiace i wiem, ze bledy popelniaja obie druzyny a nie tylko jedna. Rownie dobrze Liverpool moze zrobic babola na 2:0Oglądasz piłkę od miesiąca czy co? Przecież tutaj jeden błąd w kryciu może zadecydować o wyniku
Nigdzie nie napisalem, ze pewniaczek Win Watford, tylko, ze Liverpool tego nie wygra. Do tego wiedza trenera i doswiadczenie ma duza role wiec nie jest to "pierdolenie".Cały post to pierdolenie, trener umie grać na takie zespoły bo wygrał ostatnio z mocnym - no to tutaj pewniaczek win.