Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
ja nie gram tego meczu ???? goscie nie strzelili w ostatnim meczu gola , a dwa mecze z rzedu bez gola przytrafily im sie rok temu , gospodarze moze cos strzelą jeszcze itp , zobaczymy ???? / a wczoraj same underowe mecze w Bangladeszu byly
Cytat:
<table cellspacing="0" cellpadding="6" border="0" width="100%"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Napisał marek611 ->
mam nadzieję, że w drugim powalczy (w pierwszym zagubił się pod koniec)
@3,5 (value) :wink:
</td> </tr> </tbody></table>
i za @15 parę groszy :grin:
ja nie gram tego meczu ???? goscie nie strzelili w ostatnim meczu gola , a dwa mecze z rzedu bez gola przytrafily im sie rok temu , gospodarze moze cos strzelą jeszcze itp , zobaczymy ???? / a wczoraj same underowe mecze w Bangladeszu byly
Niemcy -19.5 STS @1.80
EDIT Niemcy to chyba sobie przyjechali na mistrzostwa pograć spokojnie ???? Na razie idą praktycznie równo, więc handi małe szanse na pokrycie.
LIVE Boeung vs Global , Singapur puchar 1-2 54 min
Global under 3 gole ( 3 gole = zwrot) kurs 1,7
1 mecz , do przerwy 0-2 dla Globaly , potem karny dla gospodarzy , Global w drugiej odpuscil na razie , lekko gram Global strzeli ponizej 3 gole
Lecę w under 2,5 dla Rostów U-21 w meczu z Dynamem Moskwa U-21 Kurs 2.08, niespodziewanie gospodarze prowadzą 2:0 i nie chce mi się wierzyć, że jeszcze coś strzelą przeciwko faworytom . Mimo prowadzenia kurs na nich 1,48, więc może być nawet jakiś come back Dynama albo nawet łamak.
Na wieczór z tenis ode mnie Peng wygra @1,55, DW 2:0 Peng @2,29. A z ATP Lorenzi - Tiafoe over 21,5 @1,62 i Sugita +1,5 seta @1,82 ( dla mnie bet dnia)