ja nie gram tego meczu ???? goscie nie strzelili w ostatnim meczu gola , a dwa mecze z rzedu bez gola przytrafily im sie rok temu , gospodarze moze cos strzelą jeszcze itp , zobaczymy ???? / a wczoraj same underowe mecze w Bangladeszu bylyJamal - Rusel (Bangladesz) under 2,5 - 2,37 live
Menendez go niszczy, gość albo nie zdrowy albo nie chce grać bo przebija piłki na drugą stronę od niechcenia :;/:Cytat:
<table cellspacing="0" cellpadding="6" border="0" width="100%"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Napisał marek611 ->
mam nadzieję, że w drugim powalczy (w pierwszym zagubił się pod koniec)
@3,5 (value) :wink:
</td> </tr> </tbody></table>
i za @15 parę groszy :grin:
A wiesz o tym, że wczorajsze mecze z dzisiejszym nie mają nic wspólnego? Jak byłyby overowe, to większe szanse by były na under, w tym meczu? ????ja nie gram tego meczu ???? goscie nie strzelili w ostatnim meczu gola , a dwa mecze z rzedu bez gola przytrafily im sie rok temu , gospodarze moze cos strzelą jeszcze itp , zobaczymy ???? / a wczoraj same underowe mecze w Bangladeszu byly
Lines - Zifan poniżej 7,5 frejma @2.45
Filip Krajinovic - Lukas Rosol Rosol Pierwszy set @ 1,80 iforbet
Ja tam się zapatrywałem na u 4,5 po trzeciej bramce z 1,98 ale ostatecznie odpuszczam. W lidze może bym zagrał, puchar odpuszczam.LIVE Boeung vs Global , Singapur puchar 1-2 54 min
Global under 3 gole ( 3 gole = zwrot) kurs 1,7
1 mecz , do przerwy 0-2 dla Globaly , potem karny dla gospodarzy , Global w drugiej odpuscil na razie , lekko gram Global strzeli ponizej 3 gole