moj under 154.4 siadl i Twoje +20.5 !!!! skunance na 152 sie zatrzymaliJaponce nawet tego +20 nie pokryją...
, ale zaraz po trzeciej podbiłem i wyszedłem na delikatny plus. Skończyło się 3:1, Dynamo zawiodło.Lecę w under 2,5 dla Rostów U-21 w meczu z Dynamem Moskwa U-21 Kurs 2.08, niespodziewanie gospodarze prowadzą 2:0 i nie chce mi się wierzyć, że jeszcze coś strzelą przeciwko faworytom . Mimo prowadzenia kurs na nich 1,48, więc może być nawet jakiś come back Dynama albo nawet łamak.
Bramkarz za to na 15latka wyglądaMatko boska, oglądam prezentację zespołu Gruzji U19 (!!!), a zawodnicy z twarzy wyglądają na tworzących średnią wieku 30+
kogos musieli wystawic under19 ????Bramkarz za to na 15latka wygląda
STS zaraz po rozpoczęciu meczu poblokował wszystkie kursy ???? Chyba też zauważyli, że coś nie tak Na szczęście pograłem chociaż pre to DNB do połowy ????kogos musieli wystawic under19 ????
Może będzie kontynuacja inwestycji na tej Słowenii.. Trzeba się zasadzićKovalik z 5:2 w decydujacym secie na 5:7 przegral z jakims itfowym nonamem za taki jawny handel powinni do karceru na pol roku to by przemyslal chlopak. Dzisiaj wogole dzien handlu w sloweni Gojowczyk Lacko Kovalik Gerasimov wszyscy poodpadali po tlustych kursach
Ta Algieria to straszna tragedia póki co :grin:Matko boska, oglądam prezentację zespołu Gruzji U19 (!!!), a zawodnicy z twarzy wyglądają na tworzących średnią wieku 30+