Miller Uibo - Ta Lou 1 @1,50, Schippers win @1,40 ako @2,10
gorszy czas niż 22,15 w finale 200 m @2,20 zaczęło lać
a tam słabo , pobrałem od ciebie Schippers win do dubla :grin:
aha ???? słabiutko dziś, słabiutko
Dobrze, że jutro mam wolne, to cały dzień z Premier League :] a w listopadzie przy okazji wypadu do Londynu się skoczy na Wembley na meczyk TottenhamuAż strach przewidywać co jutro w EPL będzie się dziać ???? jak taki mecz otwarcia był
Bilet na mecz Totków załatwiasz sobie na stadionie ??Cytat: Napisał Caveman ->
Aż strach przewidywać co jutro w EPL będzie się dziać jak taki mecz otwarcia był
Dobrze, że jutro mam wolne, to cały dzień z Premier League a w listopadzie przy okazji wypadu do Londynu się skoczy na Wembley na meczyk Tottenhamu
Finn Harps- Bohemians over 5.5
@2.12
nie o to mi chodzi, wszystko było ok ale przez ostatnie 2h nie mam live, nie rozliczyli mi kuponów itdDziała. DNS zmień jak jeszcze tego nie zrobiłeś
To chociaż tyle ????a tam słabo , pobrałem od ciebie Schippers win do dubla :grin:
Przez neta będę zamawiać w oficjalnej sprzedaży, 4 listopada będę w Londynie i tak pierwotnie miał być mecz z Crystal Palace, ale dziś patrzyłem na terminarz i przerzucili na 5 listopada, ale pewnie i tak bym nocleg brał to mi pasuje. Najdroższe bilety na ten mecz po 55 funtów, więc nienajgorzej, a i problemu nie będzie z kupnem, wszak na Wembley jest teraz 90 tysięcy miejsc.Bilet na mecz Totków załatwiasz sobie na stadionie ??