>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Albo brak hajsu:cool:
To nie o to chodzi. Po prostu za dużo myślę, żeby się nie wyglupic, nie palnąć czegos głupiego... Myśli typu: ok, nawinę jeden temat, potem nastanie cisza i nie będę wiedział co gadać dalej itd. W dodatku ogarnia mnie przekonanie zwykle takie, ze na pewno zajęta i nie warto itd. :grin: Sporo tez nad wiekiem kminie, czy w moim, czy 10 lat różnicy, bo oko oszukuje troche... itp. :grin: No nie sa to proste sprawy gdy sie zagaduje do obcego człowieka. Zdecydowanie łatwiej poznaje sie foczki przez znajomych, tak jest najlepiej. ;)

E: Luczku nie badz takim sluzbistą. Czasem można zboczyć z tematu.

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Cipka :wink: Za duzo obchodzi Cie co Ona sobie pomysli. Mysl o tym czego sam chcesz
Tyle w temacie
A co do typu, corner race -9
Brasil de Pelotas
2.5

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
To nie o to chodzi. Po prostu za dużo myślę, żeby się nie wyglupic, nie palnąć czegos głupiego... Myśli typu: ok, nawinę jeden temat, potem nastanie cisza i nie będę wiedział co gadać dalej itd. W dodatku ogarnia mnie przekonanie zwykle takie, ze na pewno zajęta i nie warto itd. :grin: Sporo tez nad wiekiem kminie, czy w moim, czy 10 lat różnicy, bo oko oszukuje troche... itp. :grin: No nie sa to proste sprawy gdy sie zagaduje do obcego człowieka. Zdecydowanie łatwiej poznaje sie foczki przez znajomych, tak jest najlepiej. ;)
E: Luczku nie badz takim sluzbistą. Czasem można zboczyć z tematu.
Traktuj kobiete jako niefaworytke(wtedy masz szanse na odwrocenie roli tudziez kursow) bo faworytki nie wchodza czesto:p

5567 719

5567

Użytkownik
Eh no ja niby wiem, ze powinienem takim bardziej wariatem być w kontaktach z foczkami, bardziej działającym na spontanie, ale to wszystko się kłóci z moim charakterem, bo ja bardzo spokojna osobą jestem itd., wiec trudno udawać kogoś kim się nie jest. Eh... Umrę samotny chyba :] Na pocieszenie dodam sobie, ze najwięksi tego świata umierali samotnie hehe.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Eh no ja niby wiem, ze powinienem takim bardziej wariatem być w kontaktach z foczkami, bardziej działającym na spontanie, ale to wszystko się kłóci z moim charakterem, bo ja bardzo spokojna osobą jestem itd., wiec trudno udawać kogoś kim się nie jest. Eh... Umrę samotny chyba :] Na pocieszenie dodam sobie, ze najwięksi tego świata umierali samotnie hehe.
to podbijaj do tych , ktore nie są fajnymi foczkami - one tez chcą byc adorowane :cool: , dobre towary zostaw specjalistom ????

5567 719

5567

Użytkownik
Ja bylem kilka długich lat w związku z dziewczyną, ktora dla mnie byla taką 9,5/10, wiec teraz tez takiej szukam i może to jest błąd. Może powinienem patrzeć tez na te np. 7/10 :grin: Ok, koniec offu, przepraszam wszystkich bardzo i pozdrawiam :]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom