>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
G 17

gonicpieniadz

Użytkownik
ja sobie ten turniejik e nowym jorku odpuszczam jeżeli chodzi o typowanie, bo każdy mecz to 50/50 niezależne kto z kim gra i w jakiej jest formie. ogólnie to co się dzieje w tenisie i nie mówie o itf bo tam to normalka to jest chore, te wyniki niektórych spotkań i ich przebiegi, przed chwilą dimitrov przegrał seta z 5:2 na 5:7 ale zaraz ktos napisze że takie rzeczy się zdarzają

a struff z sousą już ogarnęli seta po 1,8 ale oczywiście tego nie pograłem, mecz pewnie też wezmą
Wybacz ale w życiu nie słyszałem glupszej wypowiedzi, może zakłady nie są dla Ciebie. Masz może jakaś publiczną historię typów aby ocenić że kiedyś umiales a dziś coś Ci przeszkadza..

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Wybacz ale w życiu nie słyszałem glupszej wypowiedzi, może zakłady nie są dla Ciebie. Masz może jakaś publiczną historię typów aby ocenić że kiedyś umiales a dziś coś Ci przeszkadza..
Widzę, że od sierpnia mamy nowego speca na forum, który każdego po kolei będzie oceniał ???? już widziałem Twój popis w temacie Pezia.

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
A błędnie coś ocenioem? Koleś kłamał i nie będę przytakiwac glupocie
Kłamałem bo gram po kilka stów? Ty masz jakiś problem wiecznie do kogoś zauważyłem.
Najlepiej pisać w skali 1-10 stawki bo ktoś Ci się zaraz dopieprzy, tak jakbym za miliony grał.
Pilnuj sobie swojego tematu, swoich betów i swoich stawek.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom