mamed1916
Użytkownik
Gratuluję, dzisiaj masz czutkę ????Ja pobrałem NiP po 3.10 ???? nie żałuje ????
Gratuluję, dzisiaj masz czutkę ????Ja pobrałem NiP po 3.10 ???? nie żałuje ????
Ale nie do piłki chyba ????Gratuluję, dzisiaj masz czutkę ????
Wybacz ale w życiu nie słyszałem glupszej wypowiedzi, może zakłady nie są dla Ciebie. Masz może jakaś publiczną historię typów aby ocenić że kiedyś umiales a dziś coś Ci przeszkadza..ja sobie ten turniejik e nowym jorku odpuszczam jeżeli chodzi o typowanie, bo każdy mecz to 50/50 niezależne kto z kim gra i w jakiej jest formie. ogólnie to co się dzieje w tenisie i nie mówie o itf bo tam to normalka to jest chore, te wyniki niektórych spotkań i ich przebiegi, przed chwilą dimitrov przegrał seta z 5:2 na 5:7 ale zaraz ktos napisze że takie rzeczy się zdarzają
a struff z sousą już ogarnęli seta po 1,8 ale oczywiście tego nie pograłem, mecz pewnie też wezmą
Chyba już Pliskova poczuła krew a Gibbs się już zaczyna wkurzać, spieszyć, średnio kombinować. To kobiety więc nie wiadomo ale chyba nie ma sensu dużo ładować na GibbsGibbs jakieś szanse ma jeszcze?
Widzę, że od sierpnia mamy nowego speca na forum, który każdego po kolei będzie oceniał ???? już widziałem Twój popis w temacie Pezia.Wybacz ale w życiu nie słyszałem glupszej wypowiedzi, może zakłady nie są dla Ciebie. Masz może jakaś publiczną historię typów aby ocenić że kiedyś umiales a dziś coś Ci przeszkadza..
To mam w dublu z Astralis win ????Ja zagrałem bezpieczniej Immortals +1.5 po 1.47, imo pewniaczek ????
Dzumhur już 2-1. Pojechał Stebe w 3 secie 6-0 ????Dzumbur 2,5
A błędnie coś ocenioem? Koleś kłamał i nie będę przytakiwac glupocieWidzę, że od sierpnia mamy nowego speca na forum, który każdego po kolei będzie oceniał ???? już widziałem Twój popis w temacie Pezia.
Kłamałem bo gram po kilka stów? Ty masz jakiś problem wiecznie do kogoś zauważyłem.A błędnie coś ocenioem? Koleś kłamał i nie będę przytakiwac glupocie
Nareszcie!Quick 20 v Heracles
over 5.5ft
@1.66
I połamanko Nicelescu ????Niculescu 1,85