verno
Znawca - Hokej
pechowo ????Tikka v Atlantis
over 6.5ht
@1.70
pechowo ????Tikka v Atlantis
over 6.5ht
@1.70
Nie , Yulka ugra tylko kilka giemowPanowie , warto postawić na Putincewą z Isią po @5 ? Jak myślicie ?
Takie rzeczy się zdarzają, bo się właśnie u Dimitrova zdarzyła ????ja sobie ten turniejik e nowym jorku odpuszczam jeżeli chodzi o typowanie, bo każdy mecz to 50/50 niezależne kto z kim gra i w jakiej jest formie. ogólnie to co się dzieje w tenisie i nie mówie o itf bo tam to normalka to jest chore, te wyniki niektórych spotkań i ich przebiegi, przed chwilą dimitrov przegrał seta z 5:2 na 5:7 ale zaraz ktos napisze że takie rzeczy się zdarzają
Jak każdy mecz 50/50 to graj wyższy kurs lol ????ja sobie ten turniejik e nowym jorku odpuszczam jeżeli chodzi o typowanie, bo każdy mecz to 50/50 niezależne kto z kim gra i w jakiej jest formie. ogólnie to co się dzieje w tenisie i nie mówie o itf bo tam to normalka to jest chore, te wyniki niektórych spotkań i ich przebiegi, przed chwilą dimitrov przegrał seta z 5:2 na 5:7 ale zaraz ktos napisze że takie rzeczy się zdarzają
a struff z sousą już ogarnęli seta po 1,8 ale oczywiście tego nie pograłem, mecz pewnie też wezmą
Gibbs drugi set @ 3,85
Ja pobrałem NiP po 3.10 ???? nie żałuje ????
Sorry za ten typ. W cs'ie warto grać jedynie na dogów ???? . Albo lepiej wcale ????
no i dupa, chyba koniec na dzisiaj ????Obolion v Helios
over 3.5ft
@1.98
Jak nie siądzie koniec z piłka na dzisiaj ????