Daria skaczaca awariaUkrainiec wiecej jak za 1.50 nie bedzie stal
Gavriłova 1 set 1.85
Kto Ci wierzy że Ty tak grasz albo w ogóle grasz. Założenie aby wygrać w dwa tygodnie 1 tys pln a kończy na przegranej w 2 dni kwoty 1000 pln, powinieneś zakładać wygraną na poziomie 10.000 zlociszyKłamałem bo gram po kilka stów? Ty masz jakiś problem wiecznie do kogoś zauważyłem.
Najlepiej pisać w skali 1-10 stawki bo ktoś Ci się zaraz dopieprzy, tak jakbym za miliony grał.
Pilnuj sobie swojego tematu, swoich betów i swoich stawek.
Podawajcie typy, a kto za ile gra, to już jego sprawa, zależy od budżetu, jaki posiadaKto Ci wierzy że Ty tak grasz albo w ogóle grasz. Założenie aby wygrać w dwa tygodnie 1 tys pln a kończy na przegranej w 2 dni kwoty 1000 pln, powinieneś zakładać wygraną na poziomie 10.000 zlociszy
Przecież on nie gra i nie umie grać nawet symulacyjniePodawajcie typy, a kto za ile gra, to już jego sprawa, zależy od budżetu, jaki posiada
Ty za to potrafisz.Przecież on nie gra i nie umie grać nawet symulacyjnie
1000 w plecy, gratulujęTa McHale +3.50 g @ 1.90 podobno dobra do gry, Typ z mocnego źródła ja gram za 1000 zlociszy
Sra..a nie grales , piszesz że chcesz wygrać 1 tys pln w dwa tygodnie, a suma stawek w jeden, dwa dni przekracza 1000 pln. Ty w ogóle wiesz co wypisujesz... Tak to można grać ale mając 200 żyć dlatego jest oczywiste że ty nie grasz bo byś dawno się musiał urodzić 200 razyKłamałem bo gram po kilka stów? Ty masz jakiś problem wiecznie do kogoś zauważyłem.
Najlepiej pisać w skali 1-10 stawki bo ktoś Ci się zaraz dopieprzy, tak jakbym za miliony grał.
Pilnuj sobie swojego tematu, swoich betów i swoich stawek.
to już nie potrzebne było ????Quick 20 v Heracles
over 6.5ft
@1.95
Lecim dalej ????
1.18 na forbecieJaki był kurs na gola Ronaldo?
To niech se pisze rekreacyjnie w dziale i to wszystko a nie naciąga ludzi na swoje historie, po co zmyslac!GonicPieniadz - zamiast czepiać się kolegi Pezio, który nie raz pokazał klasę w swoich typach, pokaż w swoim temacie jakim jesteś kozakiem w typowaniu.
Nie sztuką jest krytykować innych ...