>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
G 17

gonicpieniadz

Użytkownik
Kłamałem bo gram po kilka stów? Ty masz jakiś problem wiecznie do kogoś zauważyłem.
Najlepiej pisać w skali 1-10 stawki bo ktoś Ci się zaraz dopieprzy, tak jakbym za miliony grał.
Pilnuj sobie swojego tematu, swoich betów i swoich stawek.
Kto Ci wierzy że Ty tak grasz albo w ogóle grasz. Założenie aby wygrać w dwa tygodnie 1 tys pln a kończy na przegranej w 2 dni kwoty 1000 pln, powinieneś zakładać wygraną na poziomie 10.000 zlociszy

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Kto Ci wierzy że Ty tak grasz albo w ogóle grasz. Założenie aby wygrać w dwa tygodnie 1 tys pln a kończy na przegranej w 2 dni kwoty 1000 pln, powinieneś zakładać wygraną na poziomie 10.000 zlociszy
Podawajcie typy, a kto za ile gra, to już jego sprawa, zależy od budżetu, jaki posiada

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
GonicPieniadz - zamiast czepiać się kolegi Pezio, który nie raz pokazał klasę w swoich typach, pokaż w swoim temacie jakim jesteś kozakiem w typowaniu.
Nie sztuką jest krytykować innych ...

G 17

gonicpieniadz

Użytkownik
Kłamałem bo gram po kilka stów? Ty masz jakiś problem wiecznie do kogoś zauważyłem.
Najlepiej pisać w skali 1-10 stawki bo ktoś Ci się zaraz dopieprzy, tak jakbym za miliony grał.
Pilnuj sobie swojego tematu, swoich betów i swoich stawek.
Sra..a nie grales , piszesz że chcesz wygrać 1 tys pln w dwa tygodnie, a suma stawek w jeden, dwa dni przekracza 1000 pln. Ty w ogóle wiesz co wypisujesz... Tak to można grać ale mając 200 żyć dlatego jest oczywiste że ty nie grasz bo byś dawno się musiał urodzić 200 razy

G 17

gonicpieniadz

Użytkownik
GonicPieniadz - zamiast czepiać się kolegi Pezio, który nie raz pokazał klasę w swoich typach, pokaż w swoim temacie jakim jesteś kozakiem w typowaniu.
Nie sztuką jest krytykować innych ...
To niech se pisze rekreacyjnie w dziale i to wszystko a nie naciąga ludzi na swoje historie, po co zmyslac!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom