>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Ależ Maria sie prezentuje w tym stroju... optymalnie ; ]

A sportowo to jestem trochę w szoku, ze tak dobrze sobie radzi.

5567 719

5567

Użytkownik
No wlasnie... jesli nie uda sie migracja forum i nasze nicki zostaną jakoś pogubione czy uj wie co, to pamiętajcie - 5567 kocha Was wszystkich i nigdy Was nie zapomni! :oops:

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Jutro forum,nie ma,tzn dziś,nie będzie działać.
Za kilka dni Euro Basket,kolejne nerwy ????
po dzisejszych atrakcjach sie zastanawiam czy znowu skracac sobie zywota z miernym skutkiem dla potrfela hehe, 5567 wiemy o tym bedziemy o Tobie pamietali xD

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
No wlasnie... jesli nie uda sie migracja forum i nasze nicki zostaną jakoś pogubione czy uj wie co, to pamiętajcie - 5567 kocha Was wszystkich i nigdy Was nie zapomni! :oops:
i juz klamiesz ???? na nowym forum dostaniesz punkty karne za falsz w zywe oczy ????

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
i juz klamiesz ???? na nowym forum dostaniesz punkty karne za falsz w zywe oczy ????
oj przestan dostanie odznake wzorowego skauta i plusowe punkty na wymiane w tesco na nowe kołpaki do taczki ????
ah ta czarna bielizna u Marii prawie tak czarna jak biust pieknej Taylor T

5567 719

5567

Użytkownik
5567 nigdy nie kłamie. Jak Chuck Norris :grin:
A tak serio, to zdarza mi sie często w codziennym życiu (gdy jestem offline) myśleć o forum i kilku uzytkownikach, o napisanych bądź przeczytanych niektórych postach itd. Całkiem serio napisałem teraz. Trochę życia tu spędziłem, więc nie może być inaczej ;)

E: Szarapova gra tak jakby w ogóle nie miała tej przerwy. Musiała ostro trenować. Nie gra przecież z jakąś Vinci, tylko z Halep - czołówką WTA.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
jak patrze na te barwne i fikusne wzory na ubraniu Halep to przypominaja mi sie zarty o Stepanku w swoim polyestrze, ktory swojego czasu mial w swoim arsenale chyba Cebule nawet i Hingis
a co do Cebuli to strasznie sie meczy a mam tam over 23.5 gema, moze byc slabo

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Thompson dajesz!!:p
ahaha i Sock potopil :p
6 niefaworytow, no ciekawie sie zapowiada us open.
Jutro sie wysypie worek z niefaworytami takze miejcie to na uwadze.
Na,jutro(na dzisiaj) Ilosc niefaworytow:
Over 6.5 @ 1.28
Under 6.5 @ 3.5
lub over 7.5 @ 1.75
Under 7.5 @ 2

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
na kogo tu grac jak juz faworytow nie bedzie hehe, chyba trzeba bedzie grac na niefaworytow, smieszna ta mine Sharapova zawsze strzela jak wygra punkt, no ale procz tego to wiele rzeczy w niej jest fajnych.

5567 719

5567

Użytkownik
Hehe to jest wlasnie WTA. Mecz pod kontrolą i wydaje się, ze kwestia kilku minut i skończy 2-0,
to nagle robi z 4-1 -&gt; 4-6 :grin: Tego naprawde nie idzie przewidzieć :]
A tu jeszcze Zverev dzisiaj ma grać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom