>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Sharapova z 4-1 do 4=6 i miala przy 5-4, 15-40 i 5 breakpointow nie wierze w nia tyle kasy utopila
tu tylko wysokie kursy do grania, ewentualnie cos przed meczem ale pre nizej jak 1.6 to nawet sie nie ma co szarpac. Halep to taki przebijak i im dluzej mecz trwa to chyba wiecej szans bym jej dawal, Sharapova z przebiegu meczu lepsza ale co z tego jak tyle nie wymuszonych trzaska.
Cepelova jak nie peknie w 3 secie to 3.30 naprawde duzo.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
tu tylko wysokie kursy do grania, ewentualnie cos przed meczem ale pre nizej jak 1.6 to nawet sie nie ma co szarpac. Halep to taki przebijak i im dluzej mecz trwa to chyba wiecej szans bym jej dawal, Sharapova z przebiegu meczu lepsza ale co z tego jak tyle nie wymuszonych trzaska.
w WTA dzisiaj 12 niefaworytek na 32 meczy...jak Szarapowa wygra bedzie 13:p Wiekszosc tasiemek potopionych, bo ciezko ominac az 12 min...:p

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
w WTA dzisiaj 12 niefaworytek na 32 meczy...jak Szarapowa wygra bedzie 13:p
trzeba by to jakos rozdzielic np powyzej kursu 2.4 na nie faorytke zeby sie to jakos oplacalo i mozna trzasnac stala stawka niech wygra 35 procent to juz bedzie do przodu ale nie ma tak pieknie.

5567 719

5567

Użytkownik
Maria płacze.... Kotku niepotrzebnie ;*
@down
no nie jest najpiekniejsza na swiecie, ale zawsze była moją ulubienicą ;] no i dawno jej nie widzialem, a dzisiaj w tym stroju mega sie prezentowała ;]

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Co tam dzisiaj na US Open grywacie? Zastanawiam się nad Niculescu, bo Mladenovic w fatalnej formie, ale Rumunka wcale nie jest w jakoś dużo lepszej dyspozycji. H2H niby 2-0 ale z dawnych czasów, a kurs kuszący.
Podobnie wątpliwości mam do Fritza i Paul -1.5 seta, to bym w AKO puścił i jest ponad @2.5 kursiwo, ale też takie nieprzekonujące. Może jakieś pewki typu Ferrer, czy Konta? :cool:

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Co tam dzisiaj na US Open grywacie? Zastanawiam się nad Niculescu, bo Mladenovic w fatalnej formie, ale Rumunka wcale nie jest w jakoś dużo lepszej dyspozycji. H2H niby 2-0 ale z dawnych czasów, a kurs kuszący.
Podobnie wątpliwości mam do Fritza i Paul -1.5 seta, to bym w AKO puścił i jest ponad @2.5 kursiwo, ale też takie nieprzekonujące. Może jakieś pewki typu Ferrer, czy Konta? :cool:
Na Konte polecam all in, stawiać szopy i obory.

kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
KArlovic, Gasquet, Berdych, Kuznetsova

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom