a z dogrywka czy bez zwyciestwo grales?I się zemściło nie wykorzystany wolny ???? kurde nie wierze już w nic Dziękujemy za walkę do końca
mASZ RACJE przykro mi z ewtopiliśmy a moż edogryweczka i wygrają w niej oby ,tylko nato liczę jeszczeNie wygrają, tak miało być i weź to kurwą nie zgadniesz.
Niema remisów na kosza jest czyste zw umnie w buku ,liczę na wygraną w nieja z dogrywka czy bez zwyciestwo grales?
? Na US Open jest tb w deciderzeco to ***** tb u mahuta? przeciez mial wygrac w 2 setach
Fartem ale jest i czekamy na zw teraz może 5 albo 3 mi wystarczy ,i będe zadowolony ,Szczerze to juz mokry jestem z Nerwów i głowa mnie boli ,i mnie telepie troszkę ,ale jest dobrze tak musiało być remis w normalnym czasieRemis jak oni to wyciągnęli
Oglądam emocjonująca dogrywka a ten strzał za 3 to super jest ,ja liczę z ewygrają 3 pk ,jak nie to niech wygraja cały mecz ,będzie wtopa ale nie strasznaJa nie pograne mam a wierze wiecej niz oni razem wzieci Argentyna jeszcze organie i za chwile beda plusy i "izi"