>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
cyrk ***** cyrk inaczej tego nie moge opisac, nie wierze w uczciwosc w zakladach ale teraz to juz wogole mam roz****** swiatopoglad. Wydaje sie, ze im pewniejszy zaklad tym najmniej pewny.
Przy takim skladzie obu druzyn kursy na 1.47 ze sportem to ma tyle wspolnego co i nic.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
cyrk ***** cyrk inaczej tego nie moge opisac, nie wierze w uczciwosc w zakladach ale teraz to juz wogole mam roz****** swiatopoglad. Wydaje sie, ze im pewniejszy zaklad tym najmniej pewny.
spokojnie, odrobisz. Chyba nie pograles all in. Po drugie gra sie do konca.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Chyba tak niestety ,jestem rozczarowany strasznie jak wy i jest mi przykro ż enie siadło
Przegraliśmy niestety ,moż emecz Ustawili sam niewiem mam różne myśli już co do tego meczu ????

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
ewidentna ustawka, sam jestem sobie winien ale wsciekly jestem, ze takie rzeczy maja miejsce, moze jakby kursy nie lecialy wczesniej w gore i kanada by wygrala to wzialbym to jakos na klate. ale ***** takie rzeczy to jebana kpina.
zreszta i tak juz poleglem wiec dla mnie to moga nawet nie konczyc tego spotkania.

U 0

Gość
Ja niewiem nie ogladam w tv niemam pojęcia niestety ,ale chyba Angielskie ,albo Ruskie

U 0

Gość
Moz ewygrają 1 kosz straty do BOJU KURDE !!!! Prosimy was bardzo
No to hokej musi nadrabiać wszystko co straciłem dzisiaj

U 0

Gość
I się zemściło nie wykorzystany wolny ???? kurde nie wierze już w nic Dziękujemy za walkę do końca

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom