>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
pisalem, ze sklad D
to nawet nie jest sklad D... bardziej Z
tu jest 3-4 gosci rozpoznawalnych z NBA Hilliard, Williams, Marshall i najmlodszy z braci Plumlee.. to sa pionki, bench warmerzy w NBA albo juz poza nią np. w D-League, daloby sie ze 20 lepszych skladow zrobic z NBA czy nawet z Amerykancow grajacych w Europie
fakt ze maja mega trenera - Jeff Van Gundy

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Cieżko będzie Usa wykręcić overka raczej będzie minusik ,niestety Hokeja się biore do analizy raczej na overki dzisiaj albo lekki plusik zanotuje ,albo Minusik ,ale czekam na 1 wynik bo ciągle brak ,lepiej niech dadza zwrota canceled niech bedzie ,będzie mniejsza wygrana o 1 mecz

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
to nawet nie jest sklad D... bardziej Z
tu jest 3-4 gosci rozpoznawalnych z NBA Hilliard, Williams, Marshall i najmlodszy z braci Plumlee.. to sa pionki, bench warmerzy w NBA albo juz poza nią np. w D-League, daloby sie ze 20 lepszych skladow zrobic z NBA czy nawet z Amerykancow grajacych w Europie
fakt ze maja mega trenera - Jeff Van Gundy
hehe w szkole uczyli mnie alfabetu abc to ciesz sie, ze wykazalem sie inicjatywa ????
tylko dlaczego kursy na kanade rosna.. nie wierze w jakies podpuchy bukmachera (a moze ludzie graja na nich majac w zamysle, ze to przeciez prawie nba)

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Argentyny Tomek nie widzialem ale po tym co zobaczylem ze strony Portorykancow, to tam bedzie ostra walka i wcale bym ich az tak nie faworyzowal.
Zgadza się, grają super,ja im kibicuję.
W tym składzie nie ma chyba żadnego z poza rodzimej ligi,nie wiem gdzie ten Davis tylko gra...a dobry jest.
5-6 zawodników jest z mistrza Quebradillas.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
handi na argentyne z Kanada za 12 minut jak najbardziej...na live sprobuje jakies kursy po 3.56 polapac, pewnie w handi 15.5 wiecej nie dadza.
Dziękuje, nie moja branza, ale bede obserwował i moze cos zagram.

Co ciekawe dzisiaj w internecie widziałem tripla pewniaczków z tenisa z kursem ok. 2.21. Chaczanow, Ramos i Goffin. Pierwszy już poleciał, Ramosa czeka 5. set, a ciekawe co z goffinem wieczorem ????

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dziękuje, nie moja branza, ale bede obserwował i moze cos zagram.

Co ciekawe dzisiaj w internecie widziałem tripla pewniaczków z tenisa z kursem ok. 2.21. Chaczanow, Ramos i Goffin. Pierwszy już poleciał, Ramosa czeka 5. set, a ciekawe co z goffinem wieczorem ????
trzeba grac AKO z pilki noznej np. ako 55 kurs ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom