przestan jak obczailem kto tam gra w tej kanadzie to nie wiem czy sie smiac czy plakac... to samo Stany wyczieczkowym skladem przyjechaly ale ich to mozna by zrozoumiec, wzieli by mudzina z blokowiska i tak by wygral mecz. Kursy zajebiscie ciekawe, ja od siebie proponuje wszelkie mozliwe handi probowac na Argentyne. Wczoraj ladnie sie Kolumbia pokazala z meksykiem a Portoryko to jakis zart sa prze*****y mocne a oprocz tego maja taka lawke ze nie wiem czy nie wezma tego turnieju.Może ktoś nie zagra,ale nie po to, ściągali zawodników z Europy,żeby przegrać że słabą Kanadą.
http://livetv.sx/pl/eventinfo/558512_usa_panama/Ma ktos moze stream do usa panama place reputa
pisalem, ze sklad D*****aasz zagralem powyzej 170 usa I taki piach graja...
a ja wiem czy ona taka dorodna co by w nia wjezdzac ????Wjechałem w Konjuh po @1,50
Ja 163,5 i jeszcze wierzę*****aasz zagralem powyzej 170 usa I taki piach graja...
Młody się zagubił w 3 secieKokkinakis 3-0 2,2
Już na początku połamał Tipsarevica
Ja wziołem -2,5 1.51 też do zrobienia wierzę w nich i żeby ci siadło 8 muszą wygraćwzialem argentyne po 2.05 hc -7.5, smierdza mie te kursy, ze tak rosna w zeszlym roku tez sie mocno podpalilem na argentynczykow i wesolo sie to dla mnie nie skonczylo. Handi do wykonania.