mrbrightside
Użytkownik
dzieki Lu dzieki KarenHsun Lu mecz 1.66
dzieki Lu dzieki KarenHsun Lu mecz 1.66
Być może z twojej perspektywy, ponieważ lepiej znasz się na tenisie ode mnie. Teraz to, co napisałeś brzmi śmiesznie dla mnie, bo ja znam się na piłce lepiej od ciebie. I prawdopodobnie tak zostanie, bo ja nie jestem w stanie wygenerować więcej czasu, aby na tyle dobrze analitycznie poznać tenis, jak ty, a przede wszystkim generować profity.Strasznie ogólnikowo. Myślałem, że jak grać piłkę to tylko ligę europy i ligę mistrzów, coś w ten deseń. Brzmi zabawnie nie? To co napisałeś też
?? ???? ????Z Edmundem podsunąłeś rakietę straszną :grin:
Tomcio,tu masz parę słów,kursy już niestety poleciały.Jak ktoś robi tasiemki z niskimi kursami,to dziś w nocy jest kosz Argentyna-Kanada. Kurs na Argentynę 1.30 .
99,9% ,że wejdzie. Kanada wczoraj została rozjechana przez Wyspy Dziewicze. Argentyna też rewelacji z Wenezuelą nie zagrała,ale ja tu nie widzę,żadnych szans dla Kanady. .Arg...w bardzo mocny składzie z Campazo,Brussino,Laprovitolą....
Kurs tu powinien być 1.10, bo tylko kataklizm,może przesadzić o porażce.
a kto dolozyl Belgom na MS? - Wiem, Zbigniew Boniek....a Karol: E tam Zibi, Ty lepiej zapytaj kto mu podawal....hahaZ Edmundem podsunąłeś rakietę straszną :grin:
Tomek to nawet nie jest pefkaa, to pewne jak podatkiTomcio,tu masz parę słów,kursy już niestety poleciały.
Tomek raczej do gory poszly, na 1xbecie 1.47 teraz na Argentyne placa.Tomcio,tu masz parę słów,kursy już niestety poleciały.
Edmund dzisiaj 3:0
Racja,patrzyłem po południu to były po 1.20,ciekawe...Tomek raczej do gory poszly, na 1xbecie 1.47 teraz na Argentyne placa.
wydaje mi sie ze zatrucie pokarmowe a tak serio zaraz wroce wrzuce tylko typy ????Tomek raczej do gory poszly, na 1xbecie 1.47 teraz na Argentyne placa.
W naziemnych 1,30, było 1,22, także wielkiej rewolucji nie maRacja,patrzyłem po południu to były po 1.20,ciekawe...