http://livetv.sx/pl/eventinfo/560223_irina_camelia_begu_kateryna_kozlova/xD no chcial dobrze a tu taka polewka hehe,
ten stream do kozlowej to jakis murzyn mi lata z paletka..
Roger zaczal sie bawic w tenisa?Czyzby typ Rogera za tysiaka juz tak szybko poszedl sie j...
Zobaczył mały kurs i go dorzucił ????Roger zaczal sie bawic w tenisa?
ja to juz zagralem po 2.20 jak utrzymal gema, ale czekam na rozstrzygniecia meczy, ktore podalem to i nie chcialem spamowac dalszymi typami.Kukushkin mecz 1.7 .. ferrer płynie Mikhail jest po prostu lepszy
Taką wyższą rangę to teraz może każdy dostać jak pisze dużo (niekoniecznie trafnie i na temat) i się zgłosi gdzie trzebaMacio na tym forum mial chyba jakas wyzsza range z tego co pamietam, ladnie to tak panowie moderatorzy robic sobie z kolegi polewke? ktos range mu musial nadac, nic zlego na Was nie napisal a Wy sie zachowujecie jak ostatnie ch.., nie znam tematu od srodku ale tak to wyglada na pierwszy rzut oka.
to sory za dublowanie typu ale nie przegladałem stron wczesniejja to juz zagralem po 2.20 jak utrzymal gema, ale czekam na rozstrzygniecia meczy, ktore podalem to i nie chcialem spamowac dalszymi typami.
Będzie ciężko, sam mam go na kuponie.A ja uważam, że Ferrer to weźmie i co Wy na to?
A ja uważam, że Ferrer to weźmie i co Wy na to? A ja uważam, że Ferrer to weźmie i co Wy na to? [/QUOTE już połamany w 1 gemie 4 seta
Pogoń Sieldce - Chrobry Głogów, under 2.5 FT @ 2.30 forBet