33,1K pezio Użytkownik Sierpień 28, 2017 #8241 Słowenia z Bułgarią poniżej 43,5 @1,86 Słowenia rezerwa, bez mocy, jeszcze ich leszczą sędziowie Kliknij aby rozwinąć...
Słowenia z Bułgarią poniżej 43,5 @1,86 Słowenia rezerwa, bez mocy, jeszcze ich leszczą sędziowie Kliknij aby rozwinąć...
210 aaandrzej Użytkownik Sierpień 28, 2017 #8242 Haase - Edmund. Za dużo ludzi ładowało w Holendra ???? Gdzie się nie spojrzało czy na różnorakich forach czy to na Facebooku to sporo osób na Haase. Jednak forumowa mądrość odnośnie masówek się czasami sprawdza ???? a jak nie, to zawsze można powiedzieć: wyjątek potwierdzający regułę ???? Kliknij aby rozwinąć... Taaaaa dlatego zagrał jak piiiiiiisssssta ???? Weź już przestań bo zdzierżyć takich teorii nie mogę :grin:
Haase - Edmund. Za dużo ludzi ładowało w Holendra ???? Gdzie się nie spojrzało czy na różnorakich forach czy to na Facebooku to sporo osób na Haase. Jednak forumowa mądrość odnośnie masówek się czasami sprawdza ???? a jak nie, to zawsze można powiedzieć: wyjątek potwierdzający regułę ???? Kliknij aby rozwinąć... Taaaaa dlatego zagrał jak piiiiiiisssssta ???? Weź już przestań bo zdzierżyć takich teorii nie mogę :grin:
27,8K prezes96 Użytkownik Sierpień 28, 2017 #8243 Panowie. Szukam jakiejś stronki, gdzie będę miał statystyki punktowe zawodników na ME. Szukam u wujka Google, ale niestety nic nie mam. Pomoże ktoś?
Panowie. Szukam jakiejś stronki, gdzie będę miał statystyki punktowe zawodników na ME. Szukam u wujka Google, ale niestety nic nie mam. Pomoże ktoś?
9,1K obserwator-m Forum VIP Sierpień 28, 2017 #8244 wejdzie za darmo czy się zesra, oto jest pytanie... :grin: 3majmy kciuki:spokodfhgfh: Pomoże ktoś? Kliknij aby rozwinąć... http://www.cev.lu/Competition-Area/competition.aspx?ID=840&PID=1533 http://statystyki.pzps.pl/pl/volleyball/european-champ,377/live?eventId=2235312
wejdzie za darmo czy się zesra, oto jest pytanie... :grin: 3majmy kciuki:spokodfhgfh: Pomoże ktoś? Kliknij aby rozwinąć... http://www.cev.lu/Competition-Area/competition.aspx?ID=840&PID=1533 http://statystyki.pzps.pl/pl/volleyball/european-champ,377/live?eventId=2235312
129 mat95tw Użytkownik Sierpień 28, 2017 #8245 tripelek na wieczór ???? Makarova win @ 1.16 Polska - Estonia over 136.5 pkt @ 1.33 Kaiserslautern - Eintracht Braunschweig over 1.5 bramki @ 1.4 = @ 2.16 forbet ! Powodenia!
tripelek na wieczór ???? Makarova win @ 1.16 Polska - Estonia over 136.5 pkt @ 1.33 Kaiserslautern - Eintracht Braunschweig over 1.5 bramki @ 1.4 = @ 2.16 forbet ! Powodenia!
134 mariuszm127 Użytkownik Sierpień 28, 2017 #8247 Czemu Herbert z Isnerem schodzą? Kliknij aby rozwinąć... Zaslabl ktos
2,1K qarny Użytkownik Sierpień 28, 2017 #8250 Taaaaa dlatego zagrał jak piiiiiiisssssta ???? Weź już przestań bo zdzierżyć takich teorii nie mogę :grin: Kliknij aby rozwinąć... Przecież napisałem to tak sobie. Czasami nie bierzcie tego na poważnie.
Taaaaa dlatego zagrał jak piiiiiiisssssta ???? Weź już przestań bo zdzierżyć takich teorii nie mogę :grin: Kliknij aby rozwinąć... Przecież napisałem to tak sobie. Czasami nie bierzcie tego na poważnie.
1,3K filipek1996 Użytkownik Sierpień 28, 2017 #8253 Ferrer nie gra, Isner nie gra, co tam się dzieje? Kliknij aby rozwinąć... Ferrer zachlał kondyche - Isnerowi nie siedzi serwis. Kogoś to jeszcze dziwi?
Ferrer nie gra, Isner nie gra, co tam się dzieje? Kliknij aby rozwinąć... Ferrer zachlał kondyche - Isnerowi nie siedzi serwis. Kogoś to jeszcze dziwi?
261 mr.simpson Użytkownik Sierpień 28, 2017 #8254 Ferrer zachlał kondyche - Isnerowi nie siedzi serwis. Kogoś to jeszcze dziwi? Kliknij aby rozwinąć... To jest odpowiedź na moje pytanie? ???? Oba mecze się zatrzymały i chciałem się dowiedzieć dlaczego.
Ferrer zachlał kondyche - Isnerowi nie siedzi serwis. Kogoś to jeszcze dziwi? Kliknij aby rozwinąć... To jest odpowiedź na moje pytanie? ???? Oba mecze się zatrzymały i chciałem się dowiedzieć dlaczego.
3,7K rafcio_100 Użytkownik Sierpień 28, 2017 #8255 To jest odpowiedź na moje pytanie? ???? Oba mecze się zatrzymały i chciałem się dowiedzieć dlaczego. Kliknij aby rozwinąć... O mecz Isnera już pytałem i podobno ktoś zasłabł, co u Ferrera to nie wiem
To jest odpowiedź na moje pytanie? ???? Oba mecze się zatrzymały i chciałem się dowiedzieć dlaczego. Kliknij aby rozwinąć... O mecz Isnera już pytałem i podobno ktoś zasłabł, co u Ferrera to nie wiem
40,8K kamil7600 Użytkownik Sierpień 28, 2017 #8256 Haider-Maurer 2.set @3 Kliknij aby rozwinąć... i od razu przelamanie... jednak zwrot
1,3K filipek1996 Użytkownik Sierpień 28, 2017 #8257 To jest odpowiedź na moje pytanie? ???? Oba mecze się zatrzymały i chciałem się dowiedzieć dlaczego. Kliknij aby rozwinąć... Zapewne ktoś pograł coś w stylu "brejk isnera" za przedpokój i zasłabł.
To jest odpowiedź na moje pytanie? ???? Oba mecze się zatrzymały i chciałem się dowiedzieć dlaczego. Kliknij aby rozwinąć... Zapewne ktoś pograł coś w stylu "brejk isnera" za przedpokój i zasłabł.
27,8K prezes96 Użytkownik Sierpień 28, 2017 #8259 Estonia @5.80 Kliknij aby rozwinąć... Wyjątkowo się nie zgodzę. 3:0 dla Polski dzisiaj @2,07 3:0 Polska LVBet
Estonia @5.80 Kliknij aby rozwinąć... Wyjątkowo się nie zgodzę. 3:0 dla Polski dzisiaj @2,07 3:0 Polska LVBet
784 marcusgreen Użytkownik Sierpień 28, 2017 #8260 Wyjątkowo się nie zgodzę. 3:0 dla Polski dzisiaj @2,07 3:0 Polska LVBet Kliknij aby rozwinąć... Oglądałeś ich mecz z Serbią?
Wyjątkowo się nie zgodzę. 3:0 dla Polski dzisiaj @2,07 3:0 Polska LVBet Kliknij aby rozwinąć... Oglądałeś ich mecz z Serbią?