>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
serio grasz na live w stsie? ???? Który to już stopień uzależnienie? 9 z 10? ???? że gra się 2.09 które w normalnym netowym buku byłoby po 2.40 i to z podatkiem jeszcze ????

Ja pier...e nie dziwie się, że żyjemy w takim kraju gdzie rządzą takie pisy, skoro nawet na forum bukmacherskim ludzie grają live w stsie ???? hahahaha ja pier...e hit roku
Próżnoś repliki się spodziewał
Nie dam ci prztyczka ani klapsa.
Nie powiem nawet pies cię....,
bo to mezalians byłby dla psa.

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Moje propozycje na dzisiejszy wieczór, wszystko dobry kurs:
Bate Borysów 3,25
Goppingen -3,5 (ręczna) 2,17
AEK 2,2; godz.20
Zatem czekamy i trzymamy kciuki
ps. W AKO wyjdzie 15,5 Puściłem za drobne

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Personalnie do Ciebie nic nie mam, ale wkuuuurw... mnie Twoja pewność siebie w uzasadnianiu typów i swoich racji :p
Co do administracji pełna zgoda.
Ja też do Ciebie nic nie mam ;) szanuje zasób słów i w ogóle jakikolwiek poziom jaki prezentujesz ????

Ale jednocześnie współczuje jeśli serio grasz w takiej kupie jak sts i łudzisz się, że coś w zyciu z tego będziesz miał ???? bo jak wiadomo bukmacherka przekłada się również na Twoje życie, bo jakby nie patrzeć obstawiasz to za swoje pieniądze i marnujesz jakiś tam czas na obstawianie + na siedzenie na tym forum ;)

Pewność siebie mam bo uwierz, że na siatkówce wygrałem w życiu bardzo dużo ???? co z resztą udowadniałem na tym forum dziesiątki razy, przez te wiele lat które to spędziłem ????

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Ogólnie rzecz powiedziawszy podatki w ziemniakach to nie jest największy problem. To jest jeden z wielu problemów obok strasznie ubogiej oferty, zaniżaniu kursów i robienia w ciula graczy na online (czytaj sts dublowanie kuponów itp.).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom