Próżnoś repliki się spodziewałserio grasz na live w stsie? ???? Który to już stopień uzależnienie? 9 z 10? ???? że gra się 2.09 które w normalnym netowym buku byłoby po 2.40 i to z podatkiem jeszcze ????
Ja pier...e nie dziwie się, że żyjemy w takim kraju gdzie rządzą takie pisy, skoro nawet na forum bukmacherskim ludzie grają live w stsie ???? hahahaha ja pier...e hit roku
Pewnie gra gdzieś nielegalnie i się z tego szczyci. Poczekajmy aż go złapią i zapłaci taką karę, że mu się odechceDawid a Ty gdzie teraz ciupiesz ?
dobre i cokolwiek w dobie kryzysu ... dawac Legia !! awansLegia , jakość pierwsza klasa :grin:
https://www.youtube.com/watch?v=aJNDHbcbtrA
o czym mowa?duże te kary są ? opłaca się skórka za wyprawkę ?
o graniu w nielegalnych bukach ????o czym mowa?
Ale do czegoś nawiązywałeś, bo nie w temacie, czy tak po prostu z dupy rzuciłeś? ????o graniu w nielegalnych bukach ????
25:19Rosja 3 set -4 @2.50 value
Któryś z adminów posty pousuwał, dlatego wygląda teraz, że tak od czapy temat rzucił.Ale do czegoś nawiązywałeś, bo nie w temacie, czy tak po prostu z dupy rzuciłeś? ????
Ano właśnie, tak myślałem, że coś nie halo ????Któryś z adminów posty pousuwał, dlatego wygląda teraz, że tak od czapy temat rzucił.
Ja też do Ciebie nic nie mam szanuje zasób słów i w ogóle jakikolwiek poziom jaki prezentujesz ????Personalnie do Ciebie nic nie mam, ale wkuuuurw... mnie Twoja pewność siebie w uzasadnianiu typów i swoich racji
Co do administracji pełna zgoda.